Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebechovice v závěru přišly o vedení, přesto vyhrály po penaltách


Branky


48. Š. Mindek - 91. D. Palm
0

Po bezgólovém poločase se Třebechovice dostaly rychle do vedení. O svůj těsný náskok však domácí přišli v posledních okamžicích zápasu. Lepší střeleckou formu předvedli Třebechovičtí v penaltovém rozstřelu, který vyhráli 4:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová půle

Hořice se na hřišti Třebechovic prosazovaly jen s velkými obtížemi. Hořické kombinaci na polovině soupeře scházela dynamika a moment překvapení, a proto domácí dokázali vykrývat prostory pro možné útoky Jiskry. Jedinou vážnější situaci přinesla v prvním poločase dvacátá třetí minuta, kdy hosté zrychlili hru a dostali se do přečíslení. Po přihrávce kapitána Jana Rozsévače se do šance dostal Jiří Melichar. Snahu o technického zakončení hořického útočníka ale zastavilo břevno domácí branky. Další výrazné gólové šance již první poločas nepřinesl, a týmy se tak do kabin rozešly za bezbrankového stavu. 

Hořice v závěru srovnávají

 Změnu skóre přinesly hned první minuty druhého poločasu. Fotbalisté Třebechovic využili volnějšího prostoru na pravé straně hřiště a po přihrávce do pokutového území se prosadil obránce Štefan Mindek. Hořice se za nerozhodného stavu snažily dostat soupeře pod tlak. Ofenzivní hře hostů však podobně jako v prvním poločase chyběl větší důraz. Místo kombinační hry se tak Jiskra mohl prosadit po střele zdálky. Pokus Jana Rozsévače z padesáté třetí minuty ale zastavilo břevno třebechovické branky. Vyrovnání se Jiskra dočkala až v posledních vteřinách zápasu. Hořice rozehrávaly standardní situaci a nápor v pokutovém území Třebechovic přišel posílit i brankář Pavel Žižka. Centr Jana Rozsévače vytvořil v pokutovém území Třebechovic nepřehlednou situaci, ve které se nejrychleji zorientoval Dominik Palm, který dotlačil míč až do třebechovické sítě. Zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu. 

 

 

Penaltový rozstřel vyšel mnohem lépe domácím střelcům, kteří proměnili čtyři penalty. V Hořickém dresu neproměnili hned dva hráči – Aleš Vávra a Jiří Šedivý. Třebechovice díky tomu zvítězily v penaltovém rozstřelu 4:1 a vytěžily ze zápasu dva body. 



Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - T. Lukášek [-] (77. Š. Kouba [-] ) , J. Kolínek [-] , D. Bušák [-] (52. J. Voltr [-] ) , M. Věříš [-] , J. Želízko [-] , M. Bíl [-] , D. Hruška [-] , M. Vích [-] , J. Šreibr [-] , Š. Mindek [-]


ŽK: 58. M. Věříš , 62. M. Bíl , 71. Š. Mindek - 70. P. Kuneš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mucha Tomáš - MARTÍNEK Miroslav, KOUT Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.