3:1
(1:0)
59. J. Pich
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí si poradilo s Úpicí


Branky


0

Vrchlabí se proti Úpici dostalo v prvním poločase do vedení, a i přes výpadek a vyrovnání ve druhé půli dokázalo zvítězit 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrchlabí se ujímá vedení

Vrchlabí začalo proti Úpici dobře. Domácí byli aktivní a po zaváhání hostů se v osmnácté minutě dostali do vedení, když se prosadil útočník Jiří Havránek. Vedoucí branka Vrchlabské uklidnila a jejich kombinace byla klidnější. Hosté se přesto nenechávali zahnat do kouta nebo zatlačit před vlastním pokutovým územím. I Úpice dokázala obranu soupeře rozhodit a dostat se do šance, vrchlabského brankáře Rostislava Rodra ale hosté překonat nedokázali. První poločas tak skončil těsným vedením Vrchlabí 1:0. 

Úpice i přes svoji aktivitu na tři body nedosáhla

Začátek druhého poločasu se domácím nepovedl. Vrchlabí hrálo příliš pasivně a toho využívala Úpice. Hosté napadali domácí hráče a vytvářeli si převahu na útočné polovině. Odměnou bylo pro hosty vyrovnání, o které se v devětapadesáté minutě zasloužil Jaroslav Pich. I za nerozhodného stavu hosté pokračovali ve svém útočném pojetí hry, v zakončení už ale takové štěstí neměli. Přestože se v dosavadním průběhu poločasu Vrchlabí převážně bránilo, díky přesnému zakončení svých útočníků se domácí nakonec mohli radovat z výhry. V 71. minutě vrátil Vrchlabí vedení střídající Tomáš Kroczek, aby definitivní gólovou pojistku přidal minutu před koncem další střelec Pavel Kraus. Vrchlabí tak dokázalo vybojovat výhru 3:1.  



Sestavy


FC Vrchlabí
R. Rodr [-] - J. Havránek [-] (63. T. Kroczek [-] ) , P. Kraus [-] , M. Tauchman [-] , O. Matěják [-] , J. Panýr [-] (60. L. Hawel [-] ) , J. Fink [-] , K. Jech [-] (46. D. Mejvald [-] ) , L. Mejsnar [-] , L. Hájek [-] , J. Pleva [-]

SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - O. Biederman [-] , J. Marel [-] , M. Čáp [-] , L. Rada [-] , T. Brus [-] (74. V. Prouza [-] ) , M. Hanzlík [-] , L. Mach [-] , P. Kejzlar [-] , J. Peterka [-] , J. Pich [-]

ŽK: 19. J. Fink , 58. J. Panýr , 88. P. Kraus - 7. J. Marel , 21. P. Kejzlar , 76. M. Čáp .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Lavrenčíková Jindra - KOUTNÍK Michal, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.