3:1
(1:1)
18. J. Vích
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad bleskově smazaly ztrátu a porazily Sobotku


Branky


19. M. Rychecký , 73. J. Šoufek (p.) , 77. M. Rychecký - 18. J. Vích
0

Lázně Bělohrad proti Sobotce nezaváhaly. Přestože domácí prohrávali, podařilo se jim během minuty vyrovnat a dalšími dvěma góly rozhodnout o výhře 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly

Sobotka přijela na hřiště lídra tabulky s opatrnou taktikou, která spoléhala především na obrannou hru. Tento styl hry hostům vycházel, a v osmnácté minutě šli domácí dokonce do vedení, když se prosadil Jakub Vích. Sebevědomý tým Lázní Bělohrad však nezpanikařil a prakticky vzápětí opět srovnal, když se o minutu později trefil Miroslav Rychecký. Za remízového stavu domácí přebírali otěže zápasu. Lázeňští si vytvořili územní převahu a svojí kombinací se dostávali do střeleckých příležitostí. V cestě za dalším gólem však domácímu týmu stála přesnost v zakončení i brankář hostů Michal Taneček. První poločas proto skončil nerozhodně 1:1. 

Lázně otáčejí výsledek

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil. Větší ofenzivní iniciativa byla patrná na domácích hráčích, kteří se snažili co nejdříve vstřelit vedoucí branku. Na tento cíl musely Lázně Bělohrad čekat málem až do poslední čtvrthodiny hry. V 73. minutě převážil gólové misky vah na stranu domácích Jakub Šoufek, který překonal brankáře Tanečka z pokutového kopu. Domácí se vedoucí brankou uklidnili a záhy přidali i třetí gól, když se o čtyři minuty prosadil Miroslav Rychecký. Lázně Bělohrad zbytek zápasu kontrolovaly, a nedaly tak soupeři šanci jakkoliv utkání zdramatizovat. Lázně Bělohrad si upevnily svoji první pozici v tabulce a vyhrály 3:1. 



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Odvárko [-] (85. J. Zejfart [-] ) , M. Rychecký [-] (78. J. Hrnčíř [-] ) , J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] , T. Blažek [-] (81. D. Michálek [-] ) , J. Šoufek [-]

SK Sobotka
M. Taneček [-] - J. Vích [-] (90. M. Bartoň [-] ) , J. Kavalír [-] (81. J. Kubišta [-] ) , T. Baster [-] , P. Škopán [-] , Z. Přikryl [-] , M. Prokorát [-] (89. V. Bárta [-] ) , D. Juriga [-] , J. Gerboc [-] , P. Halbych [-] , T. Pavlíček [-]

ŽK: 42. P. Halbych .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Průcha Petr - NOVOTNÝ Matěj, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.