Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

20.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice díky výkonu ve druhém poločase porazily Úpici


0

Podobně jako proti Černilovu se Hořice rychle dostaly do vedení, v tomto případě se však Úpici podařilo vyrovnat a ve zbytku první půle se hrálo vyrovnané utkání. Ve druhém poločase Jiskra dominovala a čtyřmi góly rozhodla o výhře 5:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Hořice začaly proti Úpici aktivně a už po čtyřech minutách se dostaly do vedení. Domácím se vyplatila akce po ose Rozsévač-Kuneš – Jan Rozsévač přihrával, Pavel Kuneš skóroval. Domácím mohlo být ještě veseleji v sedmé minutě, kdy Pavel Kuneš kličkou obešel brankáře, gólovou radost mu však překazil obránce Úpice, který zaskočil za brankáře Marcela Douska a míč vyhlavičkoval. Jiskra si během dalších minut vytvořila velké množství šancí, které na poslední chvíli likvidovala obrana hostů.

 

Nevyužitých příležitostí mohli domácí fotbalisté litovat v 26. minutě. Úpice předvedla rychlý přechod do útoku, který střelou k tyči zakončil Pavel Kejzlar. Vyrovnávací branka značně povzbudila hráče Úpice. Hosté převzali útočnou iniciativu a hrozili domácímu brankáři Pavlu Žižkovi. Ve zbytku první půle už se ale žádný z hráčů prosadit nedokázal.

Hořice čtyřmi góly směřují ke třem bodům

Do druhého poločasu vstoupila Jiskra opět útočně a tentokrát i efektivně. Hned dvě minuty po zahájení druhé půle se gólově prosadil Jiří Melichar. Třetí zásah přidali domácí o devět minut později. Po pravé straně se směrem k brance hostů probil Zbyněk Nečesaný, který místo přihrávky zvolil sebevědomé zakončení a přesnou ranou do rohu branky zvýšil na 3:1. Dva rychlé góly nalomily sebevědomí hostů, a domácí Hořice tak mohly hrát o poznání klidněji. Herní pohodu prokázali domácí v 79. minutě, kdy se po přihrávce Dominika Palma octl ve střelecké pozici Jiří Šedivý. Ten však místo zakončení volil ještě přihrávku na Michala Skalského, který tváří v tvář odkryté brance nezaváhal a přidal čtvrtý gól Hořic. V závěru daly Hořice díky Jiřímu Melicharovi i pátou branku. Následně se mohli domácí trefit i pošesté, hlavička Jiřího Šedivého však skončila pouze na břevně Úpické branky. Hořice přesto ovládly utkání poměrem 5:1. 



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - J. Šeda [-] , J. Antoš [-] , D. Palm [-] , T. Lacina [-] - P. Kuneš [-] (68. J. Šedivý [-] ) , Z. Nečesaný [-] (73. M. Tomáš [-] ) , D. Pour [-] , J. Rozsévač [-] - D. Melaga [-] (60. M. Skalský [-] ) , J. Melichar [-] -

SK Sparta Úpice
M. Dousek [-] - J. Peterka [-] , O. Biederman [-] , J. Marel [-] , V. Prouza [-] , J. Kulhánek [-] , L. Rada [-] , T. Brus [-] , P. Břicháček [-] (65. L. Mach [-] ) , P. Kejzlar [-] (85. P. Seidel [-] ) , M. Čáp [-]

ŽK: 53. J. Antoš - 31. L. Rada , 57. O. Biederman .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: Kubišta Josef - ŠLEZINGR Lukáš, JANATA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.