Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělohrad udolal Třebeš


Branky


0

Po bezbrankovém poločase se Třebeš dostala dvakrát do vedení. Na oba góly dokázali domácí najít rychlou odpověď, a deset minut před koncem se dokonce díky proměněné penaltě dostali do vedení, které už nepustili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová půle

První poločas důležitého zápasu o vrchní příčky tabulky vyšel lépe domácímu týmu. Lázně Bělohrad byly ve své kombinaci jistější i rychlejší, a dokázaly tak svého soupeře přehrávat. Hostující Třebeš se dlouho nemohla nalézt potřebný rytmus, díky kterému by se na delší čas usadila na polovině soupeře a ohrozila brankáře Marka Galla. Domácí tým si vytvořil územní i herní převahu, zakončování šancí ale dělalo Lázním Bělohrad problémy. V nadějných šancích nedokázali střelci domácích vyzrát na gólmana Mikuláše Heřmana. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Dramatický druhý poločas

Ve druhém poločase Třebeš zlepšila svoji hru v útoku a utkání se ihned proměnilo. Byli to právě hosté, kteří se v 63. minutě ujali vedení, když se před domácí brankou prosadil útočník Filip Vlkanova. Hosté byli vstřelenou brankou povzbuzeni natolik, že o pár minut později dali příliš prostoru Jiřímu Odvárkovi, který dvě minuty po gólu Třebeše vyrovnal na 1:1. Přetahovaná obou týmu však nekončila, hosté znovu zmobilizovali své síly, a v jednasedmdesáté minutě se díky Martinu Farkašovi dostali znovu do vedení. Ze znovu nabytého vedení se ale Třebeš znovu nemohla radovat dlouho. O další čtyři minuty později se za obranu hostů dostal Tomáš Berger, který této výhody využil a znovu srovnal skóre. Frustrovaní hosté, kteří Bergerovo postavení viděli jako ofsajdové, už třetí branku vstřelit nedokázali. V 81. minutě navíc museli skousnout další nepříjemnou situaci, když po souboji v pokutovém území Třebše rozhodčí nařídil pokutový kop. Exekuce penalty se ujal bělohradský Jakub Šoufek, který dokázal překonat Mikuláše Heřmana, a poslal tak Lázně Bělohrad poprvé v zápase do vedení. V závěru zápasu hosté nedokázali najít odpověď na gól domácích a i přes bojovný výkon ve druhém poločase odjížděli domů bez bodů. 



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Šoufek [-] , T. Blažek [-] , T. Berger [-] (90. J. Hrnčíř [-] ) , J. Wagenknecht [-] - J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] (79. D. Michálek [-] ) , J. Loner [-] - J. Odvárko [-] (87. R. Šorm [-] ) , M. Rychecký [-] (61. L. Jezbera [-] ) -

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Rychtár [-] , M. Zbořil [-] , J. Zeman [-] , D. Tesař [-] - M. Michal [-] , M. Farkaš [-] , F. Vlkanova [-] (78. P. Majer [-] ) , J. Semerák [-] (87. I. Kosyak [-] ) - L. Kordač [-] , M. Krykorka [-] -

ŽK: 42. T. Blažek , 45. P. Kazda , 69. J. Odvárko - 34. M. Zbořil , 44. M. Farkaš , 56. M. Krykorka , 69. L. Kordač , 81. M. Michal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pešava Otakar - MUCHA Tomáš, JEHLIČKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.