0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice zvítězily na půdě Černilova


Branky


0

Hořicím pomohla na hřišti Černilova brzká branka. Už v deváté minutě se přímo z rohového kopu trefil obránce Kulhánek, jeho branka měla velký vliv na další vývoj utkání, ve kterém se hosté soustředili na pevnou obranu a nebezpečné protiútoky. Hořice přidaly další dva zásahy a zvítězily 0:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořice jdou do vedení gólem od rohového praporku

S užšími rozměry náhradního černilovského hřiště se lépe popasovali hosté. Fotbalisté Hořic byli od úvodu zápasu aktivnější a kombinovali na polovině soupeře. V deváté minutě vybojovala Jiskra rohový kop, který rozehrával Viktor Kulhánek. Hořický obránce překvapil bránící hráče Černilova i samotného brankáře Lukáše Voltra a svůj centr od rohového praporku zakroutil přesně do sítě domácích. Hosté se díky tomu dostali do rychlého vedení a v dalších minutách lehce zvolnili. 

 

 

Ke slovu se dostali domácí, kteří měli více prostoru i času pro kombinaci na polovině soupeře. Hráči Jiskry se soustředili na pozornou hru v obraně a neváhali přejít do rychlých protiútoků. Černilovští drželi míč častěji na svých kopačkách, svými přihrávkami se jim ale nedařilo přiblížit se hořické brance. Hosté odváděli v defenzivě dobrou práci, která soupeři nedávala příliš nadějí na úspěch, a protože ani Jiskra neproměnila své brejkové příležitosti, skončil první poločas vedením hostů 0:1.

Hosté využívají protiútoky

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Domácí tým se snažil co nejrychleji smazat jednobrankové manko, zatímco hosté nadále precizně utěsňovali všechny cesty k vlastní brance. Oproti prvnímu poločasu se Hořicím dařilo proměňovat své protiútoky. Důkazem byla 63. minuta, kdy se po přihrávce Viktora Kulhánka dostal za domácí obranu Jiří Melichar. Hořický útočník před brankářem Voltrem nezpanikařil, obhodil si ho a v poklidu zakončil do odkryté branky. Hosté definitivně rozhodli o několik minut později. V 68. minutě využil spolupráce s Dominikem Pourem útočník Michal Skalský, který i díky svému důrazu dostal míč do sítě a zvýšil vedení Hořic na 0:3. Zbylých dvacet minut zápasu si pozorní hráči Hořic pohlídali, a z Černilova si tak za třígólovou výhru odvezli tři body. 



Sestavy


FK Černilov
L. Voltr [-] - D. Zumr [-] (63. M. Šmied [-] ) , O. Šrámek [-] , P. Ježek [-] (59. M. Štěnička [-] ) , T. Schwarzer [-] - T. Matoušek [-] , R. Schod [-] , P. Charous [-] , V. Hrubý [-] - T. Urban [-] , T. Markovič [-] -

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - J. Šeda [-] , J. Rozsévač [-] , J. Antoš [-] (61. M. Tomáš [-] ) , T. Lacina [-] - J. Melichar [-] (79. P. Kolovrátník [-] ) , M. Skalský [-] (68. D. Melaga [-] ) , D. Pour [-] (85. T. Fátor [-] ) , D. Palm [-] - V. Kulhánek [-] , P. Kuneš [-]

ŽK: 21. V. Hrubý , 57. P. Ježek - 66. M. Skalský , 86. D. Palm .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kalaš Radek - FIŠER Pavel, LINHART Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.