1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebechovice díky gólu v úvodu zápasu porazily Bílou Třemešnou


Branky


0

Třebechovice svého soupeře zaskočily hned zkraje zápasu a už ve třetí minutě se dostali do vedení. Přestože měli domácí i další šance, vydržel tento výsledek až do závěrečného hvizdu rozhodčího.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Třebechovic

Třebechovice vstoupily do zápasu nebojácně a od úvodu si vytvářely nadějné šance. Svoji aktivitu domácí zužitkovali hned ve třetí minutě. K míči se dostal Jan Krejcar a domácí hráč s číslem dvanáct překonal brankáře hostů Miroslava Dobřichovského. V následujících minutách domácí těžili z rychlé branky a ještě stupňovali svoji aktivitu. Třebechovice si vytvářely gólové příležitosti, gólman Dobřichovský ale žádný další míč za svá záda nepustil. S poustupujícím časem začalo heroické tempo domácích lehce upadat, přesto se Třebechovice neuchýlily k pasivnímu bránění jednobrankového náskoku. Do konce poločasu nicméně těsně skóre vydrželo, a Třebechovičtí tak odcházeli do kabin s jednogólovým vedením. 

Třebechovice kontrolují vedení

Ve druhém poločase se hostům nedařilo dostat se do tempa. Fotbalisté Bílé Třemešné se jen s velkými obtížemi probojovávali přes soustředěné šiky domácího týmu. Domácí brankář Václav Cejnar tak musel řešit pouze rutinní zákroky. Ani domácím hráčům se ale nedařilo vstřelit uklidňující druhou branku. Přestože měli Třebechovičtí v závěru několik šancí na vstřelení branky, zápas byl díky těsnému skóre stále relativně otevřený a i drobné zaváhání mohlo znamenat vyrovnání. Bílá Třemešná ale soupeře k žádné takové chybě nedonutila, a zápas tak skončil tak, jak prakticky začal. Domácí zvítězili 1:0.   



Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - J. Šreibr [-] , J. Kolínek [-] (63. D. Bušák [-] ) , J. Želízko [-] (81. A. Lochman [-] ) , M. Vích [-] , M. Věříš [-] (56. R. Bíl [-] ) , Š. Mindek [-] , J. Krejcar [-] , D. Hruška [-] , J. Lochman [-] , M. Bíl [-]

TJ SOKOL Bílá Třemešná
M. Dobřichovský [-] - P. Macek [-] , D. Novák [-] (23. J. Schneider [-] ) , Z. Šturma [-] , J. Kubelka [-] , J. Kubelka [-] (67. M. Pátý [-] ) , D. Kubelka [-] , P. Kiss [-] , M. Hruška [-] , R. Hendrych [-] , J. Hažer [-]

ŽK: 39. M. Bíl , 50. J. Lochman - 51. P. Macek , 89. M. Pátý .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Franěk Tomáš - FIŠER Pavel, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.