Z. Rulc 43.
Z. Rulc 70.
Z. Rulc 74.
3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka díky hattricku Zdeňka Rulce porazila Kunčice


Branky


43. Z. Rulc , 70. Z. Rulc , 74. Z. Rulc
0

Sobotka vstoupila do utkání s nebezpečnými Kunčicemi s taktikou založenou na pozorné obraně a rychlých protiútocích. Tento styl hry se domácímu týmu dokonale vyplatil. Sobotka udržela čisté konto a po třech brankách Zdeňka Rulce zvítězila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyčkávací taktika Sobotky

S větší útočnou iniciativou vstoupili do utkání hosté. Domácí nechali Kunčice, aby obstarávaly tvorbu hry a sami se soustředili na hru v obraně. Hosté mohli kombinovat na polovině Sobotky, přihrávky Kunčic a celá kombinace ale místy upadala do stereotypu, kterým hosté nemohli obranu soupeře zaskočit. Kunčice se tak sice dostaly k několika střelám, ty ale postrádaly přesnost i razanci. S přibývajícím časem hrozili i domácí, kteří využívali rychlých přechodů do brejků. Nebezpeční byli zejména v závěru první půle. Ve 43. minutě domácí zužitkovali jeden z brejků, když se po akci z levé strany prosadil domácí útočník Zdeněk Rulc. Týmy se tak do kabin rozcházely za stavu 1:0.

Zdeněk Rulc kompletuje hattrick

Do druhého poločasu provedli hosté několik změn, které měly oživit ofenzivní hru. Domácí neměli potřebu se zbrkle hnát do útoku, a proto podobně jako v prvním poločase vyčkávali, co vymyslí soupeř. Kunčicím se však podobně jako v prvním poločase nedařila kombinace. Hosté se svou kombinací sami uzamykali ve středu hřiště, odkud nemohli ohrozit soupeřovu branku.

 

Sobotka stále razila úspěšnou taktiku z prvního poločasu založenou na rychlých brejcích. Takto Sobotečtí zahrozili po hodině hry, v té době ale na brankáře hostů Lukáše Chmelaře nevyzráli. Radostnější chvíle pro domácí nastaly o deset minut později. V 70. minutě hosté nezachytili další rychlý přechod do útoku domácích. Sobotečtí založili křídelní akci, na kterou navázali přesným centrem do pokutového území, ve kterém už čekal střelec Zdeněk Rulc, který hlavou zvýšil na 2:0. Téměř totožnou akci domácí zopakovali o několik minut později. Na konci brejku Sobotky byl opět Zdeněk Rulc, který završil hattrick a výrazně nasměroval svůj tým za třemi body. Závěr rozhodnutého zápasu se odehrával v poklidu. Sobotka porazila Kunčice 3:0. 



Sestavy


SK Sobotka
P. Chrpa [-] - D. Juriga [-] , M. Prokorát [-] , Z. Přikryl [-] , T. Pavlíček [-] , J. Kubišta [-] , T. Baster [-] , O. Knobloch [-] , V. Bárta [-] , M. Topič [-] (22. D. Mikulecký [-] ) , Z. Rulc [-] (80. M. Čepička [-] )

SK Bystřian Kunčice
L. Chmelař [-] - D. Šolc [-] , M. Zounar [-] , J. Pechar [-] , R. Kašprišin [-] - M. Doležal [-] , M. Šulc [-] , P. Koza [-] , J. Žahourek [-] (59. P. Vítek [-] ) - J. Laštovička [-] , J. Mrázek [-] (85. J. Charvát [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šiling Karel - NÝVLT Roman, ANDRÝS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.