3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

18.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice otočily nepříznivý stav a porazily Nepolisy


Branky


0

Kunčice se v zápase s Nepolisy prezentovaly útočnou hrou, v prvním poločase jim však nepřálo štěstí v zakončení, a dokonce inkasovaly. Ve druhé půli už domácí zpřesnili svoji hru a otočili výsledek zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužité příležitosti Kunčic

Kunčice zahájily zápas aktivně, zatlačily svého soupeře a od úvodu se dostávaly do šancí. Hosté z Nepolis tak mohli hned na začátku zápasu děkovat svému brankáři Janu Markovi, který zabránil domácímu Jindřichu Laštovičkovi ve skórování. V další výrazné šanci se octl domácí Michal Doležal, když jeho střela orazítkovala břevno branky Nepolis. Střelecky aktivní byl i záložník Marek Šulc, žádný z pokusů záložníka Kunčic se ale do sítě nedostal.

 

Po úvodním náporu domácích a sérii nevyužitých šancí se hra uklidnila a až příliš ukolébala. Domácí ztratili lehkost, s jakou kombinovali na začátku zápasu, a Nepolisy si tak mohly vydechnout a díky Lukáši Pánkovi i zahrozit domácí obraně. Byl to právě útočník Nepolis, kdo v závěru poločasu přerušil střelecké mlčení obou týmů. V 44. minutě Lukáš Pánek napřáhl a jeho prudká střela skončila za zády domácího brankáře Ondřeje Vítka. Do kabin tak odcházeli výrazně spokojenější fotbalisté Nepolis. 

Domácí otáčejí vývoj zápasu

Vstup do druhého poločasu opět vyšel lépe domácím, kteří konečně dokázali svoji aktivitu přetavit v branku. Už po třech minutách hry se za obranu Nepolis dostal Michal Doležal, útočník Kunčic kličkou obešel bezmocného brankáře Marka a vyrovnal na 1:1. Vyrovnání výrazně povzbudilo domácí fotbalisty, kteří pomalu přebírali otěže zápasu. Kunčice vyvíjely enormní tlak na obranu Nepolis a bylo jen otázkou času, kdy obrana hostů kapituluje. Otočení vývoje zápasu zajistil v 57. minutě do té doby smolný střelec Marek Šulc. Když o dalších deset minut později přidal třetí brankovou pojistku střídající Radim Kašprišin, bylo o vítězi prakticky rozhodnuto. Hosté z Nepolis ve zbytku zápasu nedokázali sebrat síly a zdramatizovat utkání, naopak domácí fotbalisté měli na kopačkách ještě další branky. Žádný z brankářů už ale neinkasoval, a utkání tak skončilo výhrou Kunčic 3:1. 



Sestavy


SK Bystřian Kunčice
O. Vítek [-] - J. Pechar [-] , T. Turek [-] , R. Novák [-] , M. Zounar [-] - J. Žahourek [-] (85. J. Srpek [-] ) , P. Koza [-] (61. R. Kašprišin [-] ) , J. Charvát [-] (59. T. Zákravský [-] ) , M. Šulc [-] - J. Laštovička [-] , M. Doležal [-] (78. D. Šolc [-] ) -

TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] (72. M. Semenec [-] ) , P. Pilař [-] , T. Marek [-] , M. Ullmann [-] (82. J. Finěk [-] ) - P. Mizerík [-] (79. J. Mušek [-] ) , R. Hanuš [-] , T. Hanuš [-] , J. Lihan [-] - L. Pánek [-] , R. Schubert [-] -

ŽK: 81. M. Šulc .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nývlt Roman - NOVOTNÝ Matěj, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.