Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílá Třemešná veze tři body z Nového Hradce


Branky


0

Zápas mezi Novým Hradcem a Bílou Třemešnou přinášel rozruch zejména ve druhé půli, kdy se domácí snažili o vyrovnání nepříznivého stavu. Domácím se však nepodařilo své šance využít. Brejkové situace nevyužili ani hosté, ty to ale nemuselo tolik trápit, i přesto si odvezli z venkovního hřiště výhru 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Oboustranně vyrovnané a bojovné utkání se zpočátku odvíjelo lépe pro hosty z Bílé Třemešné. Ti se dostali do vedení už v 15. minutě, kdy domácího brankáře Jana Sedláčka překonal David Kubelka. Fotbalisté Nového Hradce ohrožovali branku hostů díky standardním situacím a centrovaným balonům. I díky tomu se domácím podařilo poměrně záhy vyrovnat. V 23. minutě se k míči dostal Tomáš Matějka a vyrovnal na 1:1. Oba týmy bojovaly o každý metr prostoru, a poločas tak skončil nerozhodně 1:1. 

Hosté ustáli šance domácích a zvítězili

Do druhé půle vstoupili, podobně jako do té první, lépe hosté. V 56. minutě se zaváhání dopustil hradecký brankář Jan Sedláček a míč se se štěstím dokutálel do sítě. O branku, která dostala Bílou Třemešnou do vedení, se zasloužil Radek Hendrych. Situace se Novému Hradci zkomplikovala v 62. minutě, kdy po nešetrném zákroku a červené kartě opustil hřiště Michal Kotouček. I v oslabení se ale domácí snažili o tlak a nápor. 

V dalším průběhu druhé půle se domácí snažili o vyrovnání a tomu přizpůsobili i svůj styl hry. Nový Hradec hrál velmi ofenzivně, což s sebou neslo rizika v podobě otevřených prostorů v obraně. Bílá Třemešná se k několika rychlým protiútokům dostala, zakončení těchto akcí však nemělo gólovou tečku, a do samotného konce utkání proto platil těsný stav 1:2. V posledních okamžicích zápasu mohli domácí vyrovnat jejich velká šance ale soupeřovu síť nerozvlnila, a hosté se tak mohli radovat z vydřené výhry 1:2. 



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - L. Matějka [-] (78. F. Šmierda [-] ) , M. Páter [-] , M. Kotouček [-] , J. Jindra [-] (71. O. Vik [-] ) - M. Šmíd [-] , P. Vopálka [-] , T. Matějka [-] , A. Jarotek [-] - J. Kašpar [-] , L. Jarotek [-] -

TJ SOKOL Bílá Třemešná
M. Dobřichovský [-] - P. Kiss [-] , J. Kubelka [-] , M. Hruška [-] , M. Pátý [-] (75. J. Kubelka [-] ) - P. Macek [-] , Z. Šturma [-] (87. M. Jákl [-] ) , J. Hažer [-] , J. Novák [-] - D. Kubelka [-] (90. M. Wagenknecht [-] ) , R. Hendrych [-] (78. J. Schneider [-] ) - D. Novák [-] , R. Hendrych [-] (78. J. Schneider [-] )

ŽK: 51. J. Hažer , 59. P. Macek , 80. Z. Šturma , 88. M. Jákl . ČK: 62. M. Kotouček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Medlík Karel - OTAVA Marian, FRYŠ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.