Oldřichov porazil Straškov a myslí si na druhé místo


0

Domácí si nedělali problémy, Sedláček dal další dvě branky. Naopak hosté se propadli na předposlední místo v tabulce.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše načal nejlepší kanonýr celé soutěže

Na Teplicku se setkaly dva celky, které mají úplné opačné starosti. Oldřichov nadále bojuje o špičku tabulky, tři body by ho udrželi ve hře o druhé místo. Naopak Straškov potřeboval zvítězit, aby odrazil útok Rovného, které se na něj bodově dotáhlo. Na podzim ale Straškov Oldřichov překvapil, jelikož doma zvítězil 3:2. Domácí měli od začátku přeci jen převahu, Straškov spoléhal na brejky. Nejlepší útok celé soutěže se prosadil ve 13. minutě. A nebyl to nikdo jiný, než jasně nejlepší snajpr celé soutěže Pavel Sedláček. K vidění byly i další šance, ale do kabin se šlo za hubeného vedení domácího kolektivu.

Blažek se dvakrát trefil. Na body to ale nestačilo

Po změně stran se pokračovalo výhradně podle oldřichovských not. A druhá trefa přišla velmi rychle, padla totiž v první minutě druhého poločasu. Doležala překonal Marek Chvojan. Další trefy padaly v posledních 25 minutách. V 65. minutě dostal Straškov zpátky do utkání Aleš Blažek. Jenže za dalších sedm minut se prosadil domácí Tomáš Holubička a domácí se opět dostali do klidu. V 78. minutě navíc skóroval opět Pavel Sedláček, který tak dosáhl v sezóně na jubilejní gól číslo 40. Zkušený útočník tak obstaral více než 50% branek celého týmu. Tři minuty před koncem zvýšil na 5:1 Toth, v závěru pak porážku kosmeticky upravil nejlepší straškovský střelec Aleš Blažek. Oldřichov je tak čtvrtý a na druhé místo, ztrácí dva body. Přitom právě druhé Litoměřice B v posledním kole nehrají. Straškov se naopak dostává do problémů, spadl na předposlední místo a na Rovní ztrácí tři body. Oldřichov se loučí se sezónou v Bezděkově, Straškov doma hostí Černiv.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichov
Filip Čutík, TJ Oldřichov: "Vyhráli jsme zaslouženě. Po celý zápas jsme měli převahu a kontrolovali vývoj celého střetnutí. Jelikož Kopisty ztratily, chtěli bychom ještě zabojovat o konečné druhé místo."

Sokol Straškov-Vodochody
Ladislav Bohuslav, trenér Sokol Straškov: "Bohužel musím přiznat, že jsme neměli moc šancí. Domácí byli fotbalovější a vyhráli zaslouženě. Nedá se nic dělat, v posledním zápase musíme porazit Černiv."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - MATYS Bohuslav, KLIMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.