3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 13:30

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liběšice stoupají tabulku, Hrob naopak klesá


Branky


48. J. Mikina , 56. A. Vlk , 70. J. Mikina - 63. P. Pištora
0

Po vyrovnaném poločase rozhodla rychlá trefa domácích. Ti nakonec vyhráli 3:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 45 minut to byl vyrovnaný boj

V Liběšicích byl k vidění přímý boj o šesté místo v tabulce. Domácí, které v zimě převzal trenér Marek Čermák, mají na jaře přeci jen konstantní formu. To hosté z Hrobu jsou jako na houpačce. Navíc měli liběšičtí fotbalisté Hrobu co oplácet, neboť na podzim tam prohráli ostudně 2:8. Kanonýr Petr Pištora tehdy nasázel hned šest branek. V prvním poločase ale koření fotbalu chybělo. Hrál se vyrovnaný fotbal s tím, že Liběšice byly mírně lepší. Ale jak domácí Koryťák, tak hostující Mareš, udrželi v úvodním dějství čisté konto.

Mikina rychlým gólem vlastně rozhodl

Po příchodu z kabin trval stav 0:0 tři minuty. Za obranu se totiž dostal po rychlém brejku Josef Mikina a otevřel gólový účet celého utkání. A za osm minut to bylo 2:0. Po velmi podobné akci se dostal do zakončení Aleš Vlk a i podruhé byl Mareš na jeho pokus krátký. Hrob to ale nezabalil a v 63. minutě snížil jeho kanonýr Petr Pištora. Po rohu na přední tyč domácí obrana míč razantně neodvrátila a Pištora pohotově uklidil míč do sítě. Mimochodem to pro něj byl v sezóně zásah číslo 25. Dvacet minut před koncem si ale Liběšice vzaly dvoubrankový náskok zpátky. A byla to vlastně taková náhodná trefa. Na velkém vápně se to mlelo, z čehož vyšel nejlépe Josef Mikina, který překonal Mareše přesnou hlavičkou. Vítěztví domácích mohlo být i vyšší, hosty zachránila několikrát branková konstrukce. Domácí se tak v tabulce dostali přes Hrob na šesté místo, aktuálně mají 37 bodů, Hrob je se ziskem 35 bodů sedmý. V dalším kole hostí Hrob první Libochovice, Liběšice mají volný los.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Byl to pěkný a slušný zápas. Hrob nehrál špatně, ale myslím si, že to bylo zasloužené vítězství. Po vyrovnaném poločase nám pomohlo střídání, kdy šel do zálohy zkušený Karel Knop. Vrátili jsme se ke hře, kterou se chceme prezentovat."

TJ Hrob
Jiří Sedláček, vedoucí TJ Hrob: "Liběšice měly více chuti a touhy zvítězit. První půle byla vyrovnaná. Asi rozhodla rychlá trefa domácích na začátku druhého poločasu. Domácí vyhráli podle mého názoru zaslouženě, od nás to byl docela vlažný výkon."



Sestavy


SK Liběšice
L. Koryťák [-] - J. Hambálek [-] (25. V. Petrus [-] ) , J. Mikina [-] , A. Vlk [-] , P. Blažíček [-] , J. Vlasák [-] (46. K. Knop [-] ) , J. Janda [-] , T. Mikina [-] , M. Svoboda [-] , P. Janda [-] , M. Novotný [-]

TJ Hrob
J. Mareš [-] - O. Sedláček [-] , T. Hudský [-] , Z. Týma [-] , M. Vrábel [-] - M. Vrba [-] , P. Fencl [-] , M. Severa [-] , V. Tichý [-] - M. Rudolf [-] , P. Pištora [-]

ŽK: 59. A. Vlk , 85. T. Mikina - 13. P. Pištora , 56. V. Tichý .
Hráči zápasu: P. Blažíček , J. Mikina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Spišák Dušan - SVOBODA Evžen, BLÁHA Svatopluk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.