0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 10:15

22.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubí pod novým trenérem? Osm bodů ze tří zápasů!


Branky


0

Dubí se konečně probudilo a začalo bodovat. Další dva body získalo v Hrobě.

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:0 - výsledek odpovídal předvedené hře

Domácí Hrob nastupoval do utkání s vědomím, že se chce udržet ve špičce tabulky. Ale jeho jarní výkony jsou hodně nevyzpytatelné. To Dubí pod novým trenérem Janem Brezovským pookřálo, když vyhrálo oba duely. Přesto byl papírovým favoritem Hrob, který na podzim prohrál v Dubí 0:2. První poločas přinesl vyrovnaný fotbal. Šancí moc nebylo, hře kralovaly obrany v čele s pozornými brankáři. A tak se rozhodně nemohl nikdo divit, že se do kabin odcházelo za stavu 0:0.

Hrob v závěru zachránila tyčka

A jak skončil první poločas, tak začal ten druhý. Hra se nezměnila, byla vyrovnaná a šancí moc nebylo. Rozhodnout mohl v závěru Petr Doubek, jeho střelu ale zastavila tyč. Za 90 minut se diváci branky nedočkaly. Svůj fotbalový zážitek si ale prodloužily díky následným penaltám.

Kusý chytil, Havlín proměnil

Pokutové kopy jsou dílem náhody a momentálního štěstí. A to stálo při hostech. Ve čtvrté sérii totiž zneškodnil jeden domácí pokus brankář Kusý, vítěznou branku si na své konto připsal Lukáš Havlín. Dva body tak putovaly do Dubí. A jak se změnila tabulka? Hrob je šestý, ale jen s tříbodovým odstupem na druhý Oldřichov. Dubí je desáté, bodově se ale dotáhlo na Ćerniv. A co další kolo? Hrob jede na půdu nebezpečných Liběšic. Dubí hrát nebude, protože má ve 23. kole volný los.



Ohlasy k zápasu


TJ Hrob
Zdeněk Havlíček, předseda TJ Hrob: "Výsledek naprosto odpovídá dění na hřišti. Bylo to vyrovnané, my tam měli dvě šance, v závěru nás zachránila tyč. Takže konečná remíza je naprosto zasloužená. A penalty? To je tradičně loterie, která nám nevyšla."

1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1. FC Dubí: "Musím souhlasit, byla to vyrovnaná bitva. Šancí moc nebylo, nás mrzí tyčka, kterou trefil Petr Doubek. Remíza byla zasloužená. Na hráčích je vidět, že měli problém v hlavě. Ale teď si uvědomili, že nechtějí sestoupit a začali pořádně makat."



Sestavy


TJ Hrob
J. Mareš [-] - M. Vrábel [-] , Z. Týma [-] , T. Hudský [-] , O. Sedláček [-] - V. Tichý [-] , P. Fencl [-] , M. Severa [-] - P. Pištora [-] , M. Rudolf [-] , S. Vinš [-]

1.FC Dubí
A. Kusý [-] - T. Doubek [-] , P. Doubek [-] , V. Karrmann [-] , K. Solar [-] , J. Mucha [-] (85. F. Kraus [-] ) , K. Hoffman [-] , J. Ulip [-] , R. Farkaš [-] , L. Havlín [-] , M. Pehanič [-] (80. J. Brezovský [-] )

ŽK: 68. P. Pištora , 72. Z. Týma - 50. P. Doubek , 75. R. Farkaš , 82. K. Solar .
Hráči zápasu: A. Kusý , P. Doubek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Matas Martin - TOPINKA Josef, ŽIVNŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.