3:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 13:30

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Liběšicích se rozjel karetní mariáš


Branky


0

Po změně stran se z utkání Liběšice - Oldřichov stala opravdová "bramboračka". Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedláček dal klasického šaťnáka

Na podzimní klání by Liběšice nejraději zapomněly. Kanonýr Pavel Sedláček tehdy nastřílel čtyři branky, Oldřichov deklasoval soupeře 7:0. V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal, kde byl možná o trochu lepší Oldřichov. Kanonýr Sedláček se zastřeloval. Až to přišlo v 45. minutě, kdy se trefil z nenápadné akce a vytvořil si před druhým poločasem těsný náskok 1:0.

Mladý rozhodčí Doubek přestal utkání zvládat

Ve druhém poločase se to začilo na trávníku řádně hrotit. Přispěl k tomu hlavně nepřesný rozhodčí Doubek, který začal kupit chybu za chybou. A jeho minely se přenášely na náladu obou týmů. Karty začaly padat jak na běžícím pásu. Jenom po jedné strkanici jich hlavní sudí nasázel několik. V rozmezí 51. až 59. minuty padlo celkem sedm žlutých karet. A to "nejlepší" mělo teprve přijít. Ale pojďme zpět k dění na hřišti. Tedy z pohledu obou celků. V 74. minutě přidal Oldřichov druhou trefu. Po centru do vápna, kam šli do soubojů Holubička se Sedláčkem, se míč odrazil k Čutíkovi. Ten zavřel oči, napálil míč z druhé vlny a prostřelil Koryťáka. Poté se do dění na hřišti začali zapojovat i lidé, kteří ani na trávníku nebyli a hlavní rozhodčí začal ještě více ztrácet půdu pod nohama. V 77. minutě přišel gól naděje, když se prosadil Josef Mikina. Levý záložník domácích byl ve vápně úplně osamocený. Liběšice pak přišly postupně o tři hráče. Červenou (83. minuta) dostal Josef Mikina, pro zranění (lehký otřes mozku) utkání skončilo pro Milana Svobodu, další červenou (90.+3.) pak dostal Petr Blažíček. Přesto domácí dokázali v osmi lidech vyrovnat. V poslední vteřině se po faulu na půlce všichni nacpali do oldřichovského vápna. Nakopnutý míč se odrazil k Tomáši Mikinovi, který bodlem prostřelil Vaňka a zajistil domácím remízu a penaltový rozstřel. Fotbalu se ale moc nenehrálo. Hra se kouskovala, hodně se diskutovalo. Fotbal prostě zaplakal.

Liběšice dokonaly obrat

V penaltách pak domácí proměnili všechno. Hostům selhal střídající Rosocha, takže Liběšice získaly dva body, Oldřichov jeden.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Na zápas jsme se těšili. Ale všem to zkazil hlavní rozhodčí, který z toho ve druhém poločase udělal pěknou bramboračku. To nemělo s fotbalem nic společného. Musím kluky pochválit, že i v osmi hráčích dokázali vyrovnat. Ukazuje se, že na konci utkáních máme více sil, než soupeř. Celkově to asi byla zasloužená remíza."

TJ Oldřichov
Filip Čutík, hráč TJ Oldřichov: "Je to velká škoda. Vedli jsme 2:0, ten závěr se měl odehrát lépe. Bohužel druhý poločas hlavní rozhodčí nezvládal, do dění se zapojili i domácí diváci, padalo hodně karet, nehrálo se. Ale nakonec je výsledek asi spravedlivý."



Sestavy


SK Liběšice
L. Koryťák [-] - K. Knop [-] (80. J. Toufar [-] ) , V. Kozel [-] (46. J. Hambálek [-] ) , J. Vlasák [-] , J. Mikina [-] , M. Novotný [-] , J. Janda [-] , T. Mikina [-] , M. Svoboda [-] , P. Janda [-] (46. V. Petrus [-] ) , P. Blažíček [-]

TJ Oldřichov
O. Vaněk [-] - J. Sláma [-] , P. Holub [-] , Z. Vosátka [-] , R. Tomáš [-] - F. Čutík [-] , M. Chvojan [-] , J. Novák [-] (89. D. Matouš [-] ) , J. Doležal [-] - T. Holubička [-] (80. J. Rosocha [-] ) , P. Sedláček [-] -

ŽK: 43. V. Kozel , 51. P. Blažíček , 56. V. Petrus , 56. M. Novotný , 57. K. Knop , 59. M. Svoboda , 80. J. Mikina , 86. T. Mikina - 36. T. Holubička , 56. Z. Vosátka , 56. P. Sedláček , 85. O. Vaněk , 87. F. Čutík , 90. J. Rosocha . ČK: 83. J. Mikina , 90. P. Blažíček .
Hráči zápasu: L. Koryťák - J. Sláma .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Doubek Tomáš - KOLÁTOR Petr, MECL Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.