3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 13:30

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libochovice spasily chyby brankáře Doležala


Branky


0

Lídr soutěže se poločas trápil, nakonec ale porazil Straškov 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nenabídl žádnou parádu

Libochovice, které jsou na první místě, nepředvedly v prvním poločase nic světoborného. A jelikož se Straškov soustředil hlavně na obranu, žádný záživný fotbal se prostě nehrál. Šance chyběly, spíše se bojovalo ve středu hřiště. Hostující defenziva držela pevně a tak se šlo do kabin za remízového stavu 0:0. Na svěřencích Václava Řezníčka byla vidět "deka" z posledního zpackaného utkání proti Liběšicím. Ještě trocha statistiky. Na podzim Libochovice zvítězily ve Straškově 3:2.

Doležal se při gólech musel červenat

Ještě čtvrt hodiny držel statečně Straškov bezbrankovou plichtu. Domácí se poprvé prosadili v 58. minutě. Po trestném kopu se míč dostal na hlavu Michala Hudika. Jeho první pokus vyrazil Doležal. Jenže opět přímo na hlavu Michala Hudika, jehož druhý pokus už skončil v brance. A za tři minuty si Doležal vybral velmi slabou chvilku. Při zpracování mu uskočil míč a Matěj Řezníček ho za to brankově potrestal. Libochovice se uklidnily, Straškov musel otevřít hru a šance přibývaly. Deset minut před koncem se nakonec jedna z nich proměnila v branku. Postaral se o to nejlepší střelec Libochovic Ondřej Hudik. Ten utekl straškovské obraně a z úhlu prostřelil Doležala, míč skončil na zadní tyči. Pro Ondru Hudika to byl osmnáctý zásah v sezóně. Domácí tak udrželi v čele soutěže tříbodový náskok na druhé České Kopisty, Straškov je desátý. V dalším kole čeká Libochovice těžké venkovní utkání proti litoměřické rezervě. Straškov čeká veledůležitý souboj proti Podřipanu Rovné.



Ohlasy k zápasu


FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "První poločas byl divný, náš výkon byl ovlivněn poslední ztrátou proti Liběšicím. Po změně stran rozhodly dvě rychlé branky. Při té druhé chyboval brankář hostí. Pak už kluci utkání v klidu dohráli."

Sokol Straškov-Vodochody
Ladislav Bohuslav, trenér Sokol Straškov: "Do první branky jsme hráli zodpovědný fotbal. Tak, jak jsme si to před zápasem řekli. Brankář Doležal je oporou, ale tentokráte šly góly na jeho vrub. Pak jsme to otevřeli, ale na zvrat to nebylo."



Sestavy


FK Libochovice
P. Kratochvíl [-] - O. Novák [-] , O. Wiesner [-] (83. J. Karfilát [-] ) , L. Chlouba [-] , T. Zůna [-] (3. J. Košťál [-] ) - T. Urban [-] , F. Červený [-] , M. Hudik [-] , P. Tuček [-] - M. Řezníček [-] , O. Hudik [-]

Sokol Straškov-Vodochody
D. Doležal [-] - V. Sekera [-] , P. Kloub [-] , V. Mareš [-] , D. Waldhauser [-] (89. Z. Houdek [-] ) , M. Turek [-] , A. Blažek [-] , J. Novotný [-] , J. Novotný [-] , M. Pešek [-] , O. Švec [-]

ŽK: 31. V. Mareš , 57. V. Sekera , 66. A. Blažek .
Hráči zápasu: O. Wiesner , M. Řezníček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Javorek Jiří - NEDVĚD Vít, ZAVADIL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.