1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyrrhovo vítězství Týniště


Branky


78. D. Svoboda - 23. J. Vydarený , 51. P. Bartoš , 62. J. Vydarený (p.)
0

Přímý souboj o záchranu sliboval aktraktivní podívanou. Zápas se dlouhou dobu vyvíjel lépe pro Týniště, které se ve druhém poločase ujalo třígólového vedení, které hostům zaručovalo setrvání v soutěži. Necelou čtvrthodinu před koncem ale Broumov snížil na rozhodujících 1:3. Takový stav nahrával domácímu Broumovu, který se tak zachránil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Týniště se dostává do vedení

V úvodu se hrálo vyrovnané utkání, ve kterém si žádný z týmů nedaroval kousek prostoru zadarmo, a proto byli v největší permanenci hráči, kteří prováděli autová vhazování. Právě po autu vznikla první nebezpečná situace. Ve čtvrté minutě se po dlouhém vhazování dostali Týnišťští ve vápně k balonu, zakončující hráč byl ale příliš blízko domácímu gólmanovi Jakubu Drahorádovi, který jeho šanci vykryl. Broumov si velkou šanci na skórování vypracoval ve dvanácté minutě, kdy se přízemní centr z levé strany dostal na hranici vápna, odkud domácí hráč trefil spojnici týnišťské branky. Další šance domácích na sebe nenechala dlouho čekat, v šestnácté minutě se Broumovští dostali středem hřiště do vápna hostů, přízemní zakončení k tyči ale výborným zákrokem vykopl gólman Jan Rolejček. V těchto minutách se hra přelévala ze strany na stranu a tento styl vyhovoval spíše Broumovským, kteří byli přesnější a rychlejší ve své kombinaci, a proto se dostávali do nebezpečnějších příležitostí. Promarněné šance mohly domácí tým mrzet ve dvacáté třetí minutě. Přesnou přihrávku za domácí obranu převzal Jiří Vydarený, který si tváří v tvář gólmanovi Drahorádovi poradil s přehledem a přízemní střelou k levé tyči otevřel skóre zápasu. Vedoucí branka posadila na koně hostující fotbalisty, kteří trpělivou kombinací drželi svůj náskok. V sedmadvacáté minutě dostal Jiří Vydarený obdobnou přihrávku, která předcházela první brance, tentokrát měl však hostující kapitán daleko k balonu, u kterého byl dříve broumovský gólman Drahorád. V dalším průběhu poločasu se rychlé tempo hry uklidnilo a útoky ze strany na stranu vystřídaly časté osobní souboje. Broumovští se několikrát dostali průnikovými přihrávkami za týnišťskou obranu, v zakončení se jim ale nedařilo, a to i kvůli tomu, že podruhé nastřelili tyč branky Jana Rolejčka. Deset vteřin před vypršením minutového nastavení se domácí dostali k hlavičce ve vápně soupeře. Osamocený hráč Broumova ale hlavičkoval pouze do náručí Jana Rolejčka, první poločas tak skončil vedením Týniště 0:1. 

Broumovu stačila jediná branka

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe Týništi, které v padesáté první minutě zvýšilo své vedení. Petr Bartoš se na hranici vápna dostal k balonu a rychlou střelou z otočky překonal gólmana Drahoráda podruhé. Za tohoto stavu se hra odehrávala převážně ve středu hřiště bez větších šancí. Výjimkou byla šedesáté první minuta, kdy rozhodčí po kontaktu hráčů v pokutovém území Broumova odpískal penaltu pro Týniště. K penaltě se postavil Jiří Vydarený, který s jistotou překonal domácího gólmana, a poslal tak Týniště do důležitého vedení. První vzájemné utkání na hřišti Týniště skončilo lépe pro Broumov, který vyhrál 1:3, proto se za nynějšího stavu 0:3 vyvíjela situace lépe pro hosty z Týniště. Za takto nepříznivého stavu se Broumovští tlačili do útoku, Týniště však pevně bránilo své pokutové území a k nelibosti domácích příznivců nechával hlavní rozhodčí hru plynout i při důraznějších soubojích. V sedmdesáté šesté minutě rozehrávali domácí standardní situaci, po které pořádně vyprášili rukavice gólmana Jana Rolejčka. O minutu později už se domácím podařilo hostujícího brankáře překonat, když se balon v pokutovém území odrazil k Davidu Svobodovi, který prudkou ranou prostřelil vše před sebou a snížil na 1:3. Tento výsledek zajišťoval setrvání v soutěži Broumovu, naopak pro Týniště aktuálně znamenal sestup. Ve zbývající desetiminutovce ale Broumov aktivní obranou nedovolil soupeři žádnou větší příležitost. Zápas tak sice skončil výhrou Týniště 1:3, záchranu přesto vybojoval Broumov. 



Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - O. Gago [-] (46. J. Michálek [-] ) , M. Štejnar [-] , D. Panny [-] , J. Mucha [-] - P. Gajdoš [-] (50. T. Bitnar [-] ) , D. Svoboda [-] (83. P. Bureš [-] ) , J. Šimon [-] , E. Wilke [-] (35. T. Mucha [-] ) - M. Gago [-] , J. Rolník [-] (63. L. Hanzlík [-] )

SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - J. Forejtek [-] , M. Winkler [-] , P. Špaček [-] , M. Matoušek [-] (47. P. Bartoš [-] ) , J. Vydarený [-] , J. Lemfeld [-] , M. Novák [-] , J. Plašil [-] (44. M. Pavlas [-] ) , J. Odehnal [-] , J. Drapač [-]

ŽK: 29. M. Gago , 68. D. Svoboda , 79. J. Šimon - 13. J. Plašil .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Svoboda Ing. Radek - FRYŠ Milan, BAČO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.