1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy v zápase s Broumovem nedokázaly skórovat a prohrály po penaltách


Branky


0

Kratonohy měly zejména v prvním poločase řadu gólových šancí. Své šance ale hosté nevyužili a po penaltovém rozstřelu se museli spokojit s jednobodovým ziskem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Promarněné šance Kratonoh

Kratonohy se od úvodu častěji držely na balonu, rychlé napadání domácích jim ale dělalo problémy a výrazně ztěžovalo jejich kombinaci. V osmé minutě mohli hosté využít podklouznutí domácího obránce, po kterém se do úniku dostal Vojtěch Pražák spolu s navrátilcem v sestavě Jiřím Kořínkem. Dvojice hráčů Kratonoh se ale nechala vracejícími se obránci vytlačit až k autové čáře, odkud domácím nehrozilo žádné nebezpečí. Ve dvanácté minutě si na centrovaný balon od rohového praporku naběl na první tyč Jiří Kořínek a jeho prudká hlavička skončila jen těsně vedle domcácí branky. O pár vteřin později si domácí obránci nepohlídali fotbalově hladového Jiřího Kořínka, který díky tomu dostal na levé straně dostatek prostoru pro brejk. Kořínkův postup nakonec zhatil domácí gólman Jakub Drahorád, který vyběhl proti střelci Kratonoh a míč vyrazil. V následujících minutách se Kratonohy snažily o přímočarý styl hry, který se zakládal na dlouhých přihrávkách na rozběhnuté ofenzivní hráče. Ve dvacáté minutě se k míči v pokutovém území dostal opět Jiří Kořínek, jeho střelu z otočky ale brankář Drahorád vyboxoval. Broumovu nechyběla ve středu hřiště bojovnost, před vápnem soupeře už se ale domácí příliš prosazovat nedokázali, a proto brankář Josef Mačí nemusel řešit příliš složitých situací. Jeho rukavice vyprášil až přímý kop, který domácí rozehrávali ve dvacáté minutě, střela však mířila přesně do středu branky. Prakticky z následující akce, kterou po pravé straně vedl David Jošt, mohli hosté skórovat. David Jošt předložil míč do pokutového území Jiřímu Kořínkovi, hostující střelec ale znovu neseřídil svá mířidla přesně a minul broumovskou branku. V dalších minutách intenzita šancí Kratonoh lehce klesla, prosadit se ale nedokázali ani domácí, kteří rozehrávali několik standardních situací. Poločas, ve kterém se mohly Kratonohy několikrát dostat do vedení, skončil bezgólovou remízou.

Bezgólový zápas dospěl do penalt

Začátek druhého poločasu patřil opět Kratonohám. Velkou šanci měli hosté v padesáté minutě, kdy se ke dvěma hlavičkám dostal Jiří Kořínek. V prvním případě trefil hostující střelec pravou tyč Drahorádovy branky, ve své druhé šanci mířil nad břevno. V dalším průběhu hry se Kratonohy mohly dostat k rychlým přečíslením, jejich akce ale zastavovala ofsajdová postavení. Broumovští měli několik střeleckých pokusů, ty ale postrádaly přesnost. Týmy se nedokázaly prosadit ani v závěru zápasu, a bezbrankový stav tak vydržel i po devadesáti minutách hry. 

 

Penaltový rozstřel vyšel lépe domácímu týmu, který se po neproměněné penaltě Jana Fidry ujal ve třetí sérii vedení. Těsný náskok si domácí udrželi i po čtvrté sérii, ve které se prudkou střelou, která se odrazila o tyč, prosadil gólman Jakub Drahorád. O konečné výhře Broumova tak v páté sérii rozhodl Jan Kotyza. Broumov si ze zápasu s Kratonohami odnesl dvoubodový zisk. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér: Toto utkání bylo důležité o záchranu. Hráči byli koncentrovaní po celé utkání, hosté měli sice více stoprocentních šancí, které zůstaly neproměněné. Jsme rádi za dva důležité body, které si hráči zaslouží za zodpovědný výkon. Dobrý výkon podala i trojice rozhodčích.




Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - M. Štejnar [-] (80. O. Gago [-] ) , D. Panny [-] , J. Kotyza [-] , J. Schubert [-] - L. Beran [-] (46. J. Mucha [-] ) , J. Šimon [-] (86. T. Bitnar [-] ) , P. Gajdoš [-] (60. D. Svoboda [-] ) , E. Wilke [-] - M. Gago [-] , T. Mucha [-] (65. J. Rolník [-] )

FK Kratonohy
J. Mačí [-] - J. Kořínek [-] , R. Mládek [-] , V. Pražák [-] (58. J. Fidra [-] ) , L. Bůžek [-] (76. M. Lesák [-] ) , L. Hlava [-] , D. Jošt [-] , J. Huňák [-] , P. Němeček [-] , F. Josef [-] , M. Jilemnický [-]

ŽK: 44. L. Beran - 20. F. Josef , 35. M. Jilemnický .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Janeček Štěpán - PROKŮPEK Jan, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.