3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká vedla, prohrávala a nakonec zvítězila nad Broumovem


Branky


21. J. Homolka , 74. V. Bělka , 88. J. Homolka - 45. M. Gago , 69. T. Mucha
0

Fotbalisté Vysoké ve druhém poločase ztratili své jednogólové vedení a prohrávali s Broumovem 1:2. Domácí ale našli na zvrat Broumova dvojnásobnou odpověď a i díky dvěma gólům Josef Homolky zvítězili 3:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Od úvodu se hrálo vyrovnané a bojovné utkání. Týmy si zejména ve středu hřiště nedarovaly prostor zadarmo, a proto docházelo k častým osobním soubojům. Jako první udeřili fotbalisté Vysoké. Ve dvacáté první minutě se po chytré přihrávce Martina Ptáčka dostal za broumovskou obranu Josef Homolka. Domácí útočník se dlouho nerozpakoval a prudkou střelou do horní části branky otevřel skóre zápasu. O pár minut později mohla Vysoká své vedení navýšit. Domácí zachytili rozehrávku Broumova, následný tečovaný centr ale nedokázal ve skluzu usměrnit Josef Homolka. Domácí útočník byl středem pozornosti i o pár vteřin později, kdy si naběhl na dlouhý balon a bez přípravy jen těsně přestřelil hostující branku.

 

Broumov se sice s postupujícím časem dokázal více držet na balonu, kombinace hostů ale probíhala pouze po vápno Vysoké. V pokutovém území dominovali domácí, kteří zachytávali broumovské přihrávky. Přesto se Broumovu podařilo ještě před koncem poločasu vyrovnat. Ve čtyřicáté páté minutě vyslal dlouhou přihrávku z vlastní poloviny broumovský obránce Ondřej Gago. Proti balonu sice vyběhl domácí gólman Karel Menšl, ale o krok blíž měl k míči Marek Gago, který si jedním dotykem obhodil brankáře Vysoké a druhým kontaktem umístil míč do prázdné branky. Tímto momentem zároveň skončil poločas. Týmy se rozešly do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Gólová přetahovaná se šťastným koncem pro domácí

Ve druhém poločase se na míči častěji drželi domácí fotbalisté. Zformovaná obrana Broumova ale Vysoké nedovolovala průniky do vlastního vápna. Převaha domácích v držení míče otevírala Broumovu teoretické příležitosti k rychlým protiútokům. K několika takovým akcím se hosté skutečně dostali, všechny však skončily bez gólového efektu. Skóre se tak měnilo až v šedesáté deváté minutě. Broumovští zaútočili po levé straně hřiště, míč se dostal Tomáši Muchovi, který přesně vypálil z hranice vápna, a jeho střela zapadla k pravé tyči domácí branky. Vedení Broumova však nemělo dlouhého trvání. O pět minut později neodhadl broumovský gólman Jakub Drahorád své vyběhnutí mimo vápno. Domácí jej obehráli a před Vojtěchem Bělkou byla zcela odkrytá branka. Vysoká tak rychle vyrovnala na 2:2. Vyrovnaný závěr zápasu nakonec skončil lépe pro domácí. V osmdesáté osmé minutě se po přihrávce Vojtěcha Bělky dostal za Broumovskou obranu Josef Homolka, který svůj samostatný nájezd zakončil přesnou střelou k tyči. Vysoká díky tomu zvítězila nad Broumovem 3:2. 



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Petr Silbernágl - trenér FK Vysoká: Diametrálně odlišný přístup k utkání. Na jedné straně nesmírná touha bodovat, na straně druhé asi vznášení se v oblacích při pohledu na tabulku. Šli jsme do vedení, které nás mělo uklidnit. Nastal však pravý opak. Hosté zjistili, že se s námi dá hrát. Aktivně nás napadali, lépe kombinovali a zcela zaslouženě vyrovnali. Ještě hůř bylo po poločase, kdy se ujali vedení 1:2. Až v 74.minutě se nám po chybném vyběhnutí brankáře hostí podařilo vyrovnat a v samém závěru i vstřelit vítěznou branku.




Sestavy


FK Vysoká nad Labem
K. Menšl [-] - T. Prorok [-] , J. Jelínek [-] , J. Píša [-] , D. Bohuslav [-] - J. Jarkovský [-] (46. P. Duben [-] ) , P. Kafka [-] (78. P. Kulhánek [-] ) , J. Podlipný [-] , M. Ptáček [-] - V. Bělka [-] , J. Homolka [-] (90. J. Pražák [-] )

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - O. Gago [-] , L. Beran [-] , M. Štejnar [-] , J. Schubert [-] - D. Svoboda [-] (72. P. Bureš [-] ) , J. Mucha [-] (85. T. Bitnar [-] ) , P. Gajdoš [-] , E. Wilke [-] - T. Mucha [-] (82. M. Hamada [-] ) , M. Gago [-]

ŽK: 49. P. Duben , 81. K. Menšl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Průcha Petr - KUBIŠTA Josef, MIŠKAŘ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.