0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 10:15

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod přerušil třízápasovou sérii čistých kont Slavie


Branky


28. P. Simon , 34. L. Říha
0

Náchodští se v prvním poločase dostali díky dvěma akcím vedeným po levé straně hřiště do vedení. Ve druhém poločase se domácí zvedli a v posledních deseti minutách měli několikrát blízko ke skórování, náchodská obrana ale udržela nulu, a hosté tak vyhráli 0:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva centry do vápna - dva góly Náchoda

Do zápasu vstoupili aktivněji fotbalisté Náchoda, kteří si od úvodu vytvořili převahu v držení míče. Už v jedenácté minutě se po levé straně do vápna Slavie prodral Martin Malý a jeho technický oblouček vyrazil gólman Jan Šebesta jen s vypětím všech sil na roh. O pět minut později rozehrávali Náchodští standardní situaci. Na centr Martina Punara si k přední tyči naběhl Lukáš Říha. Díky rychlému náběhu náchodský útočník zmrazil obranu domácích a získal prostor pro zakončení, Říhova hlavička ale netrefila bránu a skončila nad břevnem. Slavia se nedržela na míči tak jako soupeř, a proto se musela spoléhat na rychlé a přímočaré protiútoky. K několika náznakům brejků se Slavia dostala, nadějné akce ale končily nepřesnou přihrávkou.

 

Skóre se poprvé měnilo ve dvacáté osmé minutě. Martin Punar našel přihrávkou z hloubi pole rozběhnutého Martina Malého. Centr náchodského útočníka sice nedokázal zakončit Lukáš Říha, míč se ale odrazil k Patriku Simonovi, který bez rozpaků poslal balon do sítě. O šest minut později bylo v hostujících řadách ještě veseleji. Martin Malý se na levé straně hřiště dostal opět k balonu a tentokrát volil místo vzdušného centru přízemní přihrávku. Malého přihrávka našla na přední tyči domácí branky Lukáše Říhu, který z bezprostřední blízkosti překonal brankáře Jana Šebestu podruhé. Náchodští si tak do kabin odnesli vedení 0:2. 

Bezgólová snaha Slavie

Ve druhém poločase neměli domácí co ztratit, Slavia hrála uvolněněji a dokázala zatápět náchodské obraně. Domácí fotbalisté byli nebezpeční zejména v závěru zápasu, kdy sahali po gólovém úspěchu. V osmdesáté druhé minutě mohl po dobré přihrávce mezi dvěma náchodskými obránci domácí hráč postupovat sám proti brankáři. Gólman Jiří Hladík ale dobře přečetl hru, vyběhl z branky a byl u míče dříve než útočící hráč Slavie. O tři minuty později se domácí znovu dostali za náchodskou obranu. Útočícímu hráči Slavie se podařilo obstřelit brankáře Hladíka, ale nepříliš razantní střelu směřující do odkryté branky stihl odkopnout obránce Patrik Rompotl. Domácí byli důrazní a houževnatí v osobních soubojích, ani bojovnost jim ale ke vstřelení branky nepomohla. V devadesáté minutě Slavia předvedla rychlou kombinaci ve vápně hostů, díky které se jim podařilo vyšachovat brankáře Hladíka. Na náchodské brankové čáře ale zaskočil Martin Punar, který odkopl střelu domácích. Náchodští tak udrželi čistý štít a vyhráli 0:2. 



Ohlasy k zápasu



FK Náchod
Michal Malý - vedoucí mužstva FK Náchod: V prvním poločase jsme měli územní převahu, kterou jsme vyjádřili gólově. Do druhé půle domácí vstoupili aktivněji, zvýšili důraz, který byl až na hranici, ale náš tým vše přestál i v závěru zápasu, kdy jsme vykopávali z brankové čáry, a uhájili zasloužené vítězství.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Šebesta [-] - V. Horák [-] , J. Lán [-] , M. Mottl [-] , M. Šolc [-] - M. Dostál [-] (78. M. Hutla [-] ) , D. Veselý [-] , J. Linhart [-] (70. M. Brázda [-] ) , M. Hloušek [-] - D. Chobotský [-] (83. M. Klicnar [-] ) , Š. Derner [-] (70. T. Erber [-] ) -

FK Náchod
J. Hladík [-] - J. Kábrt [-] , M. Punar [-] , M. Moravec [-] , P. Rompotl [-] - P. Simon [-] (90. T. Vejprava [-] ) , M. Brich [-] , S. Hanel [-] , T. Petr [-] (87. J. Vaněček [-] ) - L. Říha [-] (36. R. Pípek [-] ) , M. Malý [-]

ŽK: 65. J. Lán - 12. T. Petr , 62. M. Punar .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šiling Karel - NÝVLT Roman, BOUZ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.