J. Kábrt 33. (p.)
M. Brich 78.
2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 15:30

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod ve vyrovnaném utkání zdolal Jičín


Branky


33. J. Kábrt (p.) , 78. M. Brich - 16. T. Klaban
0

Vyrovnaný zápas, který nabídl řadu šancí na obou stranách skončil lépe pro domácí barvy. Náchodští porazili Jičín 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Oba týmy zahájily zápas aktivně a už během úvodních vteřin se octli v prvních náznacích šancí, které ale zůstaly nevyužity. Jako první se gólově uvedli fotbalisté Jičína. V šestnácté minutě se po svižné akci se na pravé straně hřiště uvolnil Marek Kocourek. Jičínský hráč poslal přízemní centr do vápna, kde do sítě zakončil záložník Tomáš Klaban. Domácí mohli za pár minut rychle vyrovnat, radost jim však překazil jičínský obránce Jakub Ulvr, který skluzem na brankové čáře zachránil čisté konto Jičína. Domácí stupňují svoji aktivitu a v osmadvacáté minutě se po přihrávce Martina Malého za jičínskou obranu dostal Roman Pípek. Záměry domácího útočníka ale přečetl jičínský gólman Michal Puš, který se nenechal oklamat kličkou.

 

Vyrovnání se Náchodští dočkali ve třiatřicáté minutě, kdy rozhodčí po zákroku na domácího útočníka Lukáše Říhu nařídil pokutový kop. Penalty se ujal kapitán Jan Kábrt, který bezpečně vyrovnal. V závěru poločasu se v dalších šancích ocitá Roman Pípek, který jednou zaměstnal brankáře Michala Puše a podruhé jednu z tyčí jičínské branky. První poločas tak skončil nerozhodně 1:1. 

Náchod v závěru rozhoduje

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, kdy se po souhře s Tomášem Hakenem ke střele dostal Tomáš Klaban, jeho nadějnou střelu ale zblokoval domácí obránce Michal Moravec. V dalších minutách se hra vyrovnává a své šance si vytváří oba týmy. Po hodině hry vyzkoušel pozornost Michala Puše Martin Malý. Jičín mohl jít do vedení po zaváhání domácího obránce Patrika Runkase, Matěj Mészároš ale nabídnutou šanci nevyužil. O vítězi rozhodla 78. minuta zápasu. Centr Petra Samka od rohového praporku se dostal k Marku Brichovi, který dostal míč za záda jičínského gólmana Puše. Hosté se v závěru snažili o vyrovnání, jejich akce ale postrádaly gólovou tečku. Náchod tak dotáhl zápas do úspěšného konce a zvítězil 2:1. 



Sestavy


FK Náchod
F. Baláž [-] - M. Moravec [-] , P. Rompotl [-] , M. Punar [-] (60. P. Runkas [-] ) , J. Kábrt [-] - M. Brich [-] , T. Petr [-] (65. S. Hanel [-] ) , J. Hable [-] - R. Pípek [-] (46. P. Samek [-] ) , L. Říha [-] (71. T. Vejprava [-] ) , M. Malý [-] (84. J. Vaněček [-] )

SK Jičín
M. Puš [-] - J. Krykorka [-] , J. Řeháček [-] , J. Ulvr [-] , F. Materna [-] - P. Mikolášek [-] (65. M. Mészáros [-] ) , J. Míka [-] (82. V. Horáček [-] ) , M. Kocourek [-] , T. Klaban [-] , M. Miler [-] - T. Haken [-]

ŽK: 76. T. Vejprava , 88. J. Vaněček - 33. M. Puš , 64. M. Miler , 76. T. Klaban .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Andrýs Jan - ŠILING Karel, ŘÍHA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.