3:2
(0:1)
31. M. Gago
92. L. Beran (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina zvrátila nepříznivé skóre na svoji stranu a porazila Broumov


Branky


64. K. Omovie , 72. M. Blažej , 78. L. Pavlata - 31. M. Gago , 92. L. Beran (p.)
0

Hráči Cidliny měly od úvodu zápasu velké množství šancí, které však zůstávaly nevyužity. Lekci z efektivity proto domácím ukázali fotbalisté Broumova. Ve druhém poločase už Cidlina zlepšila své zakončení a třemi góly otočila skóre. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Broumov trestá nevyužité šance Cidliny

Domácí vstoupili do zápasu aktivně a poprvé ohrozili branku soupeře už ve čtvrté minutě. Po rychlém signálu Jana Věcheta se k míči v pokutovém území Broumova dostal Tomáš Vaněk, domácí záložník ale v nadějné pozici minul branku. V další velké příležitosti se Cidlina ocitla v jedenácté minutě. Po centru z pravé strany se k míči na hranici malého vápna dostal znovu Tomáš Vaněk, tomu ale nesedlo zakončení a obránce Broumova jeho střelu zblokoval. Další nedůraz v zakončení domácí předvedli o tři minuty později. Broumovskému brankáři Jakubu Drahorádovi vypadl míč z rukavic, a do prázdné branky tak mohl zakončit Pavel Mejstřík, jeho pokus ale zblokoval obránce hostů. K dorážce se následně dostal i Michal Blažej, jeho oblouček ale minul pravou tyč broumovské branky. Cidlina se tak relativně snadno dostávala na polovinu Broumova, v zakončení se ale domácím nedařilo.

 

Po půlhodině hry se po přihrávce Tomáše Vaňka za broumovskou obranu dostal Kingsley Omovie. Ten si ještě ve vápně zasekl balon, aby se tak zbavil vracejícího se Ondřeje Gaga. Tato klička však Omovieho připravila o rozhodující vteřiny, které stačily dalšímu obránci Broumova k návratu a zablokování střely domácího útočníka. Tato a mnoho dalších nepřeměněných šancí se domácím vymstily o minutu později. Dlouhý nákop Ervína Wilkeho ve vápně Cidliny přebral Marek Gago, který pohotovou střelou k tyči otevřel skóre zápasu. Inkasovaná branka měla neblahý vliv na hru domácích, kteří se ve zbytku poločasu nedostali do větších gólových šancí. První poločas tak skončil broumovským vedením 0:1. 

Cidlina otáčí vývoj zápasu

Do druhého poločasu domácí posílili ofenzivní hru nasazením Ladislava Pavlaty, který přinesl oživení do hry Cidliny. Po sérii dalších nevyužitých šancí se domácím podařilo srovnat v šedesáté čtvrté minutě. Michal Blažej svojí rozehrávkou přímého kopu našel ve vápně Kingsleyho, který hlavou vyrovnal. Autor gólové přihrávky Michal Blažej se o osm minut později dostal k odraženému míči na hranici broumovského vápna. Blažej si míč zpracoval na prsou a nádhernou střelou vymetl pravý horní roh branky Jakuba Drahoráda. Otočení skóre nabudilo domácí hráče, kteří přidali i třetí branku. Broumovský gólman Drahorád neudržel v rukavicích centr domácích, k míči se proto dostal Ladislav Pavlata, který pohodovým zakončením do prázdné branky zvýšil na 3:1. Trutnovu se sice podařilo vstřelit kontaktní branku, proměněná penalta Lukáše Berana z 92. minuty už ale nemohla ohrozit domácí výhru. Cidlina zvítězila 3:2. 



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - J. Matějka [-] , P. Mokošín [-] , R. Žalman [-] - P. Pokorný [-] (67. J. Havrda [-] ) , M. Vincour [-] (84. M. Široký [-] ) , M. Blažej [-] , T. Vaněk [-] (89. A. Akpem [-] ) , J. Věchet [-] , P. Mejstřík [-] (46. L. Pavlata [-] ) - K. Omovie [-] (78. P. Obermajer [-] ) -

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Kotyza [-] , L. Beran [-] , O. Gago [-] (64. J. Michálek [-] ) - M. Štejnar [-] , E. Wilke [-] , D. Svoboda [-] (73. J. Rolník [-] ) , J. Mucha [-] - M. Gago [-] , T. Mucha [-] (76. M. Hamada [-] ) , P. Bureš [-] (46. P. Gajdoš [-] )

ŽK: 69. J. Michálek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Pešava Otakar - HLAVÁČ Martin, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.