1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod jasně přehrál Nové Město


Branky


65. M. Klikar - 5. P. Simon , 52. P. Rompotl , 59. J. Hable , 62. P. Simon
0

Náchod od prvních minut jasně směřoval za třemi body. Hosté si vytvářeli nebezpečné šance a už v páté minutě se dostali do vedení. O třech bodech Náchodští rozhodli během deseti minut ve druhém poločase, kdy vstřelili tři branky a nakonec zvítězili 1:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náchodští nepouštějí otěže zápasu z ruky

Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří už v prvních minutách nebezpečně ohrožovali branku Nového Města. Ve čtvrté minutě přišlo první varování hostů, když po přímém kopu nastřelili tyč novoměstské branky. O dalších šedesát vteřin později se hosté mohli poprvé radovat, náchodskou akci gólově zakončil Patrik Simon. Náchodský Patrik Simon v úvodu hýřil aktivitou a v 10. minutě se po centru Stanislava Hanela dostal k zakončení, jeho hlavička ale skončila nad brankou Nového Města. Úvodní nápor hostů v dalších minutách lehce opadl, náchodští přesto soupeři nedovolili výraznější příležitost a hosté nadále kontrolovali průběh zápasu.

 

Po půlhodině hry se k dalšímu zakončení hlavou dostal Patrik Simon, s jeho zakončením si ale domácí gólman Lukáš Holý věděl rady. O několik minut později se k prvnímu střeleckému pokusu dostali i domácí, náchodský gólman František Baláž byl však pozorný a s novoměstskou šancí si poradil. Deset minut před koncem poločasu mohli domácí dle pravidla „nedáš-dostaneš“ vyrovnat, útočník Vilém Maur se ale z rychlého protiútoku domácích neprosadil. První poločas tak skončil vedením hostů 0:1.

Rozhodující gólová desetiminutovka

Ve velké šanci se Nové Město ocitlo i na začátku druhého poločasu. Domácí se dostali k samostatnému úniku proti náchodskému gólmanovi. Brankář Baláž ale opět prokázal svoji kvalitu a novoměstské zakončovatele vychytal. V dvaapadesáté minutě odstartovala desetiminutovka, ve které hosté učinili rázné tři kroky za třemi body. V 52. minutě se k míči dostal Martin Malý, který se prosmýkl kolem dvou bránících hráčů. Přesným centrem našel Patrika Romportla, který překonal brankáře Holého a zvýšil na 0:2. V 59. minutě rozehrával náchodský Petr Samek rohový kop. Samkův centr našel ve vápně volného Jana Hableho, který hlavou zvýšil na 0:3. O tři minuty později hosté završují gólově bohatý úsek hry rychlým protiútokem. Útok hostů vedl Marek Brich, který prudkým centrem našel ve vápně Patrika Simona. Náchodský záložník nabídkou svého spoluhráče nepohrdl a sebejistým zakončením zvýšil vedení hostů na 0:4.

 

V 65. minutě hosté chybovali v rozehrávce. K míči se dostal Martin Klikar, který vyzrál na brankáře Baláže a snížil na 1:4. Nové Město se mohlo svému soupeři přiblížit v 71. minutě, s nebezpečnou střelou skrz skrumáž těl si ale Baláž nakonec poradil, a zachránil tak Náchod od druhé inkasované branky. Ve zbytku zápasu si hosté své vedení pohlídali a mohli slavit výhru 1:4. 



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
L. Holý [-] - D. Nejman [-] , J. Vít [-] , L. Kudláček [-] - P. Růžička [-] , P. Zákravský [-] , N. Soumar [-] , A. Lelek [-] (88. J. Králíček [-] ) - M. Klikar [-] , T. Voráček [-] (43. A. Valášek [-] ) - V. Maur [-] (71. M. Hofman [-] )

FK Náchod
F. Baláž [-] - M. Moravec [-] (44. M. Punar [-] ) , P. Runkas [-] , J. Kábrt [-] , P. Rompotl [-] - S. Hanel [-] (46. P. Samek [-] ) , M. Brich [-] , J. Hable [-] , P. Simon [-] (76. J. Vaněček [-] ) , T. Petr [-] (46. L. Říha [-] ) - M. Malý [-] (76. O. Vrabec [-] )

ŽK: 85. O. Vrabec .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Novotný Matěj - BAČO Ondřej, ŠLEZINGR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.