5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod jasně přehrál Rychnov


Branky


17. J. Kábrt (p.) , 43. P. Simon , 51. M. Malý , 66. J. Vaněček , 83. M. Brich
0

S vědomím ztráty Kratonoh na hřišti hradecké Slavie vstupovali fotbalisté Náchodu do zápasu s Rychnovem. Konečná vysoká výhra nakonec Náchodu zajistila prozatímní první místo v tabulce, ve které se Náchod nachází o bod před Kratonohami, ty však budou dohrávat odložené utkání z minulého týdne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesné zakončení domácích

Domácí Náchod od prvních minut kráčel za jasným cílem, a to za třemi body. Náchodští se usadili na polovině soupeře a snažili se překonat jeho zformovaný obranný blok. Obléhání rychnovské branky přineslo ovoce v 17. minutě. Pronikající Patrik Simon byl v pokutovém území faulován jedním z rychnovských obránců a rozhodčí Karel Miškař nařídil pokutový kop ve prospěch domácích. K exekuci penalty se postavil náchodský kapitán Jan Kábrt a s jistotou poslal Náchod do vedení.

V dalším průběhu hry držel Náchod častěji míč na svých kopačkách, v koncovce však takovou jistotou a přesností neoplýval. Po dvaceti minutách hry ukázal svoji techniku znovu Patrik Simon, který obešel rychnovského brankáře Jana Vránu, gólovou radost však domácím překazil zodpovědně se vracející obránce Rychnova. Ve 35. minutě se domácí octli v další nadějné šanci, zakončení útočníka Jakuba Vaněčka se ale mezi tři rychnovské tyče nevešlo a skončilo mimo.

 

Hosté se osmělili pár minut před koncem první půle. V 41. minutě se Rychnovští dostali za náchodskou obranu, svůj tým ale výborným zákrokem podržel brankář František Baláž. O dvě minuty později si domácí zařídili klidnější odchod do kabin. Po kombinaci Jana Hableho a Martina Malého se k míči dostal Patrik Simon, který překonal rychnovského gólmana, a stanovil poločasové skóre 2:0.

Pojistka a navýšení skóre

Ve druhém poločase se domácí snažili co nejdříve přidat další uklidňující branky, které by jim definitivně zařídili tříbodový zisk. V úvodu druhé půle se do nadějné šance dostal aktivní Patrik Simon, jeho hlavička ale skončila pouze na břevně rychnovské branky. O pár okamžiků později se k neúspěšným zakončovatelům zařadil Jakub Vaněček. Třetí branka na sebe přesto nenechala dlouho čekat. V 51. minutě oslovil Jan Hable přihrávkou Martina Malého. Náchodský útočník uplatnil sílu a stabilitu v osobním souboji s rychnovským obráncem a střelou podél brankáře Vrány zvýšil na 3:0.

 

V 66. minutě se dočkal dosud nepřesný střelec Náchodu Jakub Vaněček. Domácí útočník využil špatné rozehrávky brankáře Vrány a tváří v tvář odkryté brance zvýšil na 4:0. Pohodový náskok přinesl uklidnění do náchodských řad a zároveň i jisté povolení otěží, kterými až dosud pevně drželi osud utkání ve svých rukách. Přesto se domácím podařilo zkompletovat pověstného „bůra“. V 83. minutě se po rohovém kopu dostal k odraženému míči Marek Brich a jeho prudkou střelu zastavila až síť rychnovské branky. Náchod jasně porazil Rychnov 5:0. 



Sestavy


FK Náchod
F. Baláž [-] - M. Moravec [-] , P. Runkas [-] (46. M. Punar [-] ) , J. Kábrt [-] , P. Rompotl [-] - P. Simon [-] , J. Hable [-] , M. Brich [-] , O. Vrabec [-] (78. T. Vejprava [-] ) - M. Malý [-] , J. Vaněček [-] (69. J. Plšek [-] )

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - M. Pups [-] (86. D. Trejtnar [-] ) , R. Kubec [-] , L. Brandejs [-] (66. R. Plachetka [-] ) - J. Počtýnský [-] , M. Bárnet [-] , J. Nosek [-] , S. Pohl [-] , L. Volný [-] (72. F. Brož [-] ) , O. Stieber [-] (58. R. Zajíček [-] ) - J. Jedlinský [-] (46. M. Semerád [-] )

ŽK: 38. S. Pohl , 57. L. Volný , 69. R. Plachetka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Miškář Karel - HRON Miroslav, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.