Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

17.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka přehrála Kravaře


Branky


0

Polanka dokázala v zápase přehrát už jistého setupujícho z Kravař a výhrou se dostala před Vítkov a nadále živí naději na záchranu v krajském přeboru. V posledním zápase přeboru se utká doma s Frenštátem pod Radhoštěm.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ti, co dorazili na zápas později, neviděli první branku. Ta padla hned v úvodní minutě, odkop obránce hostí trefil Davida Fromeliuse a ten se štěstím vsítil úvodní branku. Ve 20. minutě už to bylo 2:0, odražený míč po závaru před branku hostí dorazil Ondřej Liška a prolomil svoji smůlu při zakončení. Hosté vyrovnali o 4 minuty později, průnik středem hřiště zakončil na dvakrát Lavrovič. Ve 40. minutě zvýšil na 3:1 Jakub Ševčíkem, průnikem do šestnáctky a technickým zakončením na vzdálenější tyč nedal brankářovi šanci. O dvě minuty později mohl hlavou zvýšit Vojtěch Borgosz, míč skončil těsně mimo. O další dvě minuty později prošel od středu hřiště Vojta Těžký, pěknými kličkami se zbavil domácích obránců, jeho střela ale zamířila vedle.

 

Druhý poločas už moc šancí nenabídl, hosté byli hlavně naštvaní na některé výroky rozhodčího a neváhali použít vulgární slova. Polanečtí si vypracovali šanci v 72. střídající Marek Jakubov přihrával Jakubovi Kalužovi, ten našel Vojtěcha Borgosze, který těsně minul pravou tyč. Další branka už nepadla a domácí se tímto důležitým vítězstvím dostali před Vítkov, který prohrál doma s Orlovou 1:2.

 

Zdroj text: www.fkskpolanka.cz

foto zdroj: http://fksk.rajce.idnes.cz/Polanka_-_Kravare_2016/



Ohlasy k zápasu



Městský FK Kravaře
Karel Štěpán (trenér, pro regionopavsko): Úvodní dva góly jsme si vstřelili prakticky sami. Tohle se prostě nesmí stávat. Domácí mají v kádru několik zkušených fotbalistů, kteří podobné chyby potrestají. Potom jsme sice snížili, ale třetí inkasovaná branka nás definitivně pohřbila. Kluci bojovali ze všech sil, jenže body nám opět unikly. Jsem rád, že se nikdo nezranil, protože to bylo hodně tvrdé utkání.



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - J. Kaluža [-] , J. Woznica [-] , N. Andrýsek [-] , O. Liška [-] - D. Šindler [-] (77. R. Fukala [-] ) , V. Borgosz [-] , J. Ševčík [-] (63. M. Jakubov [-] ) , M. Skřehot [-] - D. Fromelius [-] , J. Švábík [-] (81. M. Sysala [-] ) -

Městský FK Kravaře
D. Kurka [-] - R. Kolig [-] , D. Vitásek [-] , M. Žídek [-] , A. Skrbel [-] - M. Czerný [-] , S. Lavrovič [-] , M. Pavelek [-] (74. V. Watzlavik [-] ) , V. Těžký [-] , V. Koneczný [-] - T. Seibert [-]

ŽK: 32. D. Fromelius , 75. V. Borgosz - 46. D. Vitásek , 53. M. Pavelek , 58. V. Těžký , 67. T. Seibert .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠUJAN Stanislav - KOTALA Filip, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.