Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozvadov deklasoval Rapid a skončil těsně druhý


0

Senzační sezóna Rozvadova skončila na celkovém druhém místě. I když, nechybělo moc a.. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

Rozvadov snad ani před zápasem nedoufal, že by mohl zabojovat o titul. K utkání tak nastoupil bez svázaných nohou a již ve 12. minutě se ujal vedení. Na rohový kop si na přední tyči naskočil Jan Viterna a prodloužil míč za sebe na tyč zadní, kde balón dorazil do branky Lukáš Čížek, který touto trefou načal svůj gólový účet. Ve 14. minutě ho napodobil Marek Skopový, jeden z rozvadovských talentů, na které tento celek sází, a Rapid prohrával již 0:2. Do konce poločasu udeřil Rozvadov ještě jednou, to když si druhou trefu po rohovém kopu připsal Lukáš Čížek

Čížek's one-man show

O poločase přišla do rozvadovské kabiny velmi interesantní informace - Sušice dohání v Mýtě dvougólové manko a Přeštice hrají s Chotíkovem bez bodů. Titul, o kterém zde všichni snili, byl obrovsky blízko. Mnoha mančaftů by se možná rozklepala, rozvadovští, kde má několik hráčů zkušenosti s hraním v divizi, ale ne. Ba naopak. V 50. minutě zkompletoval hattrick po centru Luboše Viterny diváky oblíbený Lukáš Čížek, načež se stadionem začaly rozléhat opěvné pokřiky na rozvadovského snipera. I ty nejspíše zapříčinily situaci ze 71. minuty, když si Čížek našel ve vápně odražený balón a střelou pod břevno nedal Bekemu sebemenší šanci. V 87. minutě si mohli místní příznivci šestatřicetiletého střelce naposledy zavtipkovat na téma drsné školy policejní akademie, to když se Čížek trefil zblízka do odkryté branky popáté. Aby střelecká listina dnešního zápasu nebyla tak monotónní, trefil se minutu před koncem hlavou po centru Jana Viterny střídající Jan Horáček, který pečetil výhru 7:0. Ani ta ale nakonec nestačila na víc než na druhé místo. Na hřišti se sice pár minut kvůli špatné grafice na tvcom.cz slavilo a typické pokřiky jako "tak jsme první no a co" byly slyšet všude kolem, po vystřízlivění v podobě zjištění vyrovnání Sušice v Mýtě ale nálada příliš neopadla. Tady totiž nehráli jednotlivci, tady hrála parta!



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvadov
Martin Bronec, hrající trenér domácích: "Jednoznačné a zasloužené vítězství. Závěr sezóny jsme nechali vychutnat fanouškům, jediná škoda byla, že jsme nakonec neskončili první. Byl to úžasný kolektivní výkon a já bych celkově chtěl hráčům vyseknout poklonu za celou sezónu. Rvali jsme se až do konce, bohužel rozhodly některé zbytečné ztráty, kdy jsme ztratili například ve Zruči. Ale je to asi nejlepší sezóna Rozvadova v historii působení v kraji, jsem na kluky strašně hrdý, je tu obrovská hráčská kvalita. V nejlepším je ale asi dobré skončit, proto to tu s největší pravděpodobností vezme od příštího roku v roli trenéra někdo jiný."




Sestavy


TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - T. Kabourek [-] , T. Hutta [-] , P. Hána [-] (75. J. Křehlík [-] ) , L. Čížek [-] , L. Viterna [-] (81. J. Horáček [-] ) , J. Viterna [-] , P. Kaše [-] , P. Kořínek [-] , M. Bronec [-] , M. Skopový [-]

SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - F. Polášek [-] (71. M. Chvosta [-] ) , L. Pavlíček [-] , T. Zajíček [-] (46. P. Filipčík [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , J. Hucl [-] (46. T. Janoch [-] ) , D. Tarhaj [-] , J. Buček [-] , P. Nový [-] , J. Šindelář [-] (75. O. Šustr [-] )

ŽK: 39. M. Čupalka , 62. J. Šindelář , 71. P. Beke .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Špoták Rudolf - ŠIŠKA Pavel, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.