Mýto přehrálo Svéradice


Branky


10. O. Kříž (p.) , 76. J. Hereit - 42. M. Heřman
0

Mýto je na hraně sestupu a každý bod je pro něj velmi důležitý. Tentokrát získalo rovnou tři za výhru 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:1

Svéradice přijely do Mýto v hodně okleštěné sestavě, kdy trenéru Rambouskovi chyběli tři hráči z obranné čtyřky. Do defenzivy tak musel naskočit například teprve 17letý Daniel Klas. Mýto se do první šance dostalo již v 7. minutě utkání. Po Světlíkově nákopu do vápna zahrál jeden z obránců Svéradic ve vápně rukou a sudí Burda odpískal na popud signalizace pomezního pokutový kop. Míč si vzal Ondřej Kříž a přesnou ranou do horního rohu nedal Soukupovi šanci a vymetl všechny pavouky. Hostům se podařilo ještě do poločasu vyrovnat. Na dlouhý Sovův aut si do vápna naběhl Roman Kába, který ještě přihrávkou pod sebe našel Vlastimila Beránka, který ale potvrdil své střelecké trápení a míč poslal pouze do tyče, od které se balón odrazil k Miloši Heřmanovi, který již z posláním míče do odkryté branky neměl problémy.

Rozhodnutí v 76. minutě

Do druhého poločasu vstoupil lépe favorit ze Svéradic, který zatlačil Mýto na své půlce a začal více zaměstnávat gólmana Špicla. Jeho pozornost prověřil nejdříve z dálky Václav Brůha, ale střela nemířila mezi tři tyče. Poté si vzal slovo i Stanislav Krejčík, který si ale na pevnou mýtskou obranu nepřišel. Další šanci následně zahodil i Roman Kába, který ideálně netrefil balón. V 65. minutě si mohlo Mýto vzít své vedení zpět, ale Radek Fišer svou tvrdou ránou rozezvučel pouze břevno Soukupovy branky. Rozuzlení do té doby vyrovnaného utkání přišlo v 76. minutě. Na nadýchaný obloček za obranu si došel Jiří Hereit a v souboji s brankářem Soukupem byl úspěšnější právě slavojský střelec a hlavou poslal míč do sítě. Mýto se tak může radovat z důležitých tří bodů v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí domácích: "První poločas jsme byli lepším týmem a využili jsme hned svou první šanci, když jsme za odpískanou ruku proměnili penaltu. Ve druhé půli jsme byli dlouhou dobu horším týmem, ale nakonec jsme asi zaslouženě vyhráli."

FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér hostů: "Do Mýta jsme jeli značně oslabeni, když nám chyběli hned tři obránci a museli jsme vzadu trochu experimentovat. Klíčovým okamžikem utkání ale byly asi naše neproměněný šance v druhém poločase."



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - J. Hereit [-] (87. M. Brož [-] ) , M. Světlík [-] , O. Kříž [-] , M. Švejda [-] , R. Fišer [-] , P. Bejček [-] , K. Barczik [-] (34. D. Anténe [-] ) , M. Tyc [-] , F. Zikmund [-] , M. Veverka [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - J. Sova [-] , D. Klas [-] , M. Jiřinec [-] , S. Makovec [-] - R. Kába [-] , J. Lávička [-] , V. Brůha [-] , M. Heřman [-] - S. Krejčík [-] (80. M. Klas [-] ) , V. Beránek [-]

ŽK: 28. O. Kříž , 54. M. Švejda , 76. R. Fišer - 69. M. Jiřinec , 76. J. Lávička , 76. J. Sova .
Počet diváků: 223. Rozhodčí: Burda Miloš - LHOTÁK Luděk, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.