1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice ztratila ve Svéradicích


Branky


0

Dvě mužstva s největší jarní formou se střetla nedělní odpoledne na svéradickém svatostánku. Ve vyhecovaném utkání nakonec gól nepadl a v penaltovém rozstřelu Svéradice rozhodly o svém zisku dvou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velký zápas

Zápas, který se dá označit za Derby. Vždyť Svéradice a Sušice jsou od sebe vzdáleny pár kilometrů. Oba celky se navíc na půdě Svéradic potkaly po dlouhých osmnácti letech. Poslední klání v sezóně 96/97, kdy ještě oba mančafty hrávaly divize, na sebe nechal dávno zapomenout a proto byl nedělní mač velkým lákadlem i pro diváky, kterých se ve Svéradicích sešlo nakonec téměř 300. V první šanci se ocitl po dvaceti minutách hry Miroslav Vrhel, brankář Soukup, který chytal svůj první zápas v krajském přeboru, si ovšem s jeho projektilem věděl rady. O pár minut později se neprosadil ani Vrhelovo parťák z útoku, Imrich Varga, který se rovněž nedokázal proti pevné obraně Svéradic prosadit. Skóre se něměnilo ani po nepřesné střele Vlastimila Beránka, kterou navíc hostující obrana stihla zblokovat.

Šance v závěru

V 70. minutě se nepříjemně po nevinném souboji střetli hlavou domácí Jiřinec a hostující Kalný, který navíc v 85. minutě obdržel druhou žlutou kartu za sestřelení kapitána Beránka a po klasické sprše odcestoval do nemocnice s podezřením na otřes mozku. Největší šance utkání přišly na obou stranách až v závěru utkání. Nejdříve se v dresu Svéradic dostal k míči aktivně hrající Kába, jehož zakončení ale postrádalo větší důraz a gólman Gill společně se svou obranou neměl větší problémy se zákrokem. Na druhé straně se v posledních vteřinách utkání dostal k propadnutému míči po rohovém kopu na zadní tyči Ondřej Skrbek, který ovšem poslal míč pouze do kovové konstrukce, od které se míč odrazil do náruče Karla Soukupa, který si tak ve svém prvním utkání v krajském přeboru připsal svou první nulu. Rozhodovat tak musely pokutové kopy. 

Svéradice berou dva body

Jako první si míč postavil Jakub Melka a přesnou ranou poslal Sušici do vedení. To ale následně smazal Michal Jiřinec, který s přispěním břevna překonal Karla Gilla. V následující sérii lapil Soukup pokus Skrbka, Miloš Heřman se naopak nemýlil a rázem byly ve výhodě domácí Svéradice. Jakub Szedmák poté svou penaltu s přehledem proměnil, podobně se se svým pokusem ale vypořádal i Stanislav Makovec a pokračovalo se dál. Jaromír Králík se trefil pod břevno, Vlastimil Beránek rozvlnil síť u pravé tyče. Miroslav Vrhel poslal Soukupa k tyči a sám střílel doprostřed, ale Jiří Sova podobně jako v prvním jarním kole svou penaltu zahodil a skóre bylo opět vyrovnané. Hrdina výhry nad Přešticemi Jan Skála ale branku přestřelil a Václav Brůha rozhodl o bodu navíc pro své Svéradice.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér domácích: "Z naší strany bylo toto utkání hodně bojovné. Kluci si vítězství na penalty opravdu tvrdě odmakali. Sami jsme si nevytvořili moc šancí, podobně jako hosté, ale my jsme byli v závěru šťastnějším týmem."

TJ Sušice
Martin Kalný, kapitán hostů: "Na utkání přišlo hodně diváků, bohužel však kvalita utkání byla hodně bídná. Zdržování hry a povrch nedovolil ani jednomu týmu extra šance na vstřelí branky, více ze hry jsme sice měli my, hosté ale byli lepší v penaltovém rozstřelu."



Sestavy


FK Svéradice
K. Soukup [-] - L. Petřík [-] , S. Makovec [-] , J. Sova [-] , M. Škyrta [-] - M. Chaloupka [-] (88. J. Lávička [-] ) , R. Kába [-] , M. Jiřinec [-] , M. Heřman [-] - V. Beránek [-] , M. Klas [-] (66. V. Brůha [-] ) -

TJ Sušice
K. Gill [-] - O. Skrbek [-] , M. Kalný [-] , J. Melka [-] , T. Fuchs [-] - P. Hubáček [-] (67. P. Matějka [-] ) , J. Szedmák [-] , J. Skála [-] , J. Králík [-] - I. Varga [-] , M. Vrhel [-] -

ŽK: 78. L. Petřík - 56. M. Kalný . ČK: 85. M. Kalný .
Počet diváků: 246. Rozhodčí: Kříž Lukáš - ŠIMEK František, JANDA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.