Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 16:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov bude hrát 1.B třídu i příští sezonu


Branky


0

Pětadvacáté kolo přineslo i další souboj o záchranu, utkaly se týmy Postřekova a Stoda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již po první půli bylo rozhodnuto

Souboj dvou týmů bojujících o záchranu sliboval velmi zajímavou podívanou. Hosté se snažili rychle překvapit soupeře, hráli na riziko a to se jim nevyplatilo. Domácí útočili do otevřené obrany a bylo pouhou otázkou času, kdy se jim podaří dostat do vedení. Do šancí se dostával především aktivní Jiří Závodný, branku se mu ale vstřelit nepodařilo. Skóre se měnilo až v 15. minutě, kdy si střelu z úhlu do vlastní branky nešťastně tečoval hostující Filip Höfler a Postřekov tedy vedl 1:0. Od tohoto okamžiku měli domácí jasnou převahu, soupeře prakticky nepustili k míči. Ve 25. minutě zdvojnásobil vedení svého týmu Daniel Karlík a s nadějemi Stoda to vypadalo hodně zle. Ve 33. minutě přidal třetí branku domácích Petr Steinberger a bylo prakticky po zápase. Do konce poločasu skórovali domácí ještě jednou, do střelecké listiny se ve 40. minutě zapsal Jiří Závodný. Postřekov tedy vedl po první poločase 4:0.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhého poločasu už domácí fotbalisté nevstoupili tak aktivně a hosté se toho snažili využít. Měli více ze hry, postřekovští je ale do žádné vyložené šance nepustili. Domácí si bez problémů hlídali vedení, díky kterému by mohli po konci zápasu slavit udržení 1.B třídy. Hráči Stoda se na zvrat nezmohli, v 70. minutě navíc inkasovali popáté, podruhé v zápase se střelecky prosadil Petr Steinberger, který po celý zápas patřil k nejlepším hráčům domácího mužstva. V 80. minutě upravil skóre na konečných 6:0 Daniel Karlík, pro kterého to také byl druhý přesný zásah. Postřekov tedy deklasoval svého soupeře a zajistil si tak účast v příštím ročníku 1.B třídy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt: Čekali jsme od soupeře víc. Do útoku jsme se dostávali rychlým přechodem, měli jsme několik šancí a první poločas jsme zaslouženě vyhráli 4:0. Ve druhé půli jsme trochu polevili, ale soupeře jsme do vyložené šance nepustili. V závěru jsme přidali ještě dva góly a vítězství jsme udrželi.




Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - J. Němec [-] , L. Ledvina [-] , D. Steinberger [-] (80. M. Gibfried [-] ) , K. Kuželka [-] - D. Karlík [-] , D. Vavřík [-] , P. Steinberger [-] (84. M. Cibulka [-] ) - J. Závodný [-] , J. Buček [-] (59. T. Václavovic [-] ) - V. Královec II [-] (72. T. Ledvina [-] )

TJ Slavoj Stod
P. Fekl [-] - K. Kalný [-] , M. Terber [-] , P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] , T. Vítek [-] , D. Lihm [-] (40. P. Bilik [-] ) , K. Výrut [-] , F. Höfler [-] , T. Zelený [-] , A. Fabián [-] (20. J. Múčka [-] )

ŽK: 30. J. Závodný , 53. D. Karlík , 56. L. Ledvina , 75. T. Ledvina - 51. K. Výrut , 58. J. Múčka , 68. P. Vlk , 81. T. Vítek .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Hodek Jakub - JANDA Marek, JÍLEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.