M. Terber 15.
T. Tlustý 90. (p.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stod udělal důležitý krok k záchraně


Branky


15. M. Terber , 90. T. Tlustý (p.)
0

Čtyřiadvacáté kolo nabídlo i duel mezi Stodem a Staňkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Terber zařídil domácím skvělý vstup

Souboj dvou týmů bojujících o záchranu sliboval napínavou podívanou. Staňkovští byli od úvodních minut aktivnějším týmem, měli míč na svých kopačkách a snažili se dostat do rychlého vedení. Byli to ale domácí, kdo otevřel skóre zápasu. V 15. minutě využil volného prostoru Michal Terber a povedenou střelou do šibenice rozradostnil domácí příznivce. Hosté se ale nepoložili, naopak byli ještě více nabuzení a snažili se o rychlou odpověď. Vypracovali si několik dobrých příležitostí ke skórování, v domácí brance ale čaroval Pavel Fekl, který několika skvělými zákroky podržel svůj tým. V závěru poločasu přišla velká rána pro domácí, když byl po faulu vyloučen Jakub Múčka a stodští tak museli dohrávat o deseti. Skóre se ale již neměnilo, do kabin se šlo za stavu 1:0.

Stod vydřel veledůležité body

Obraz hry se ve druhé půli příliš nezměnil. Hostující fotbalisté byli opět aktivnější než soupeř, byla na nich vidět snaha zvrátit nepříznivý stav. Hráči Stoda se soustředili především na defenzivu, na nějaké útočné výpady neměli ani pomyšlení. Staňkovští se hodně snažili, naráželi ale na připravenou obranu soupeře, na kterou nemohli najít recept. Postupem času se jejich aktivita vytratila, domácí si v poklidu hlídali jednobrankové vedení a kontrolovali hru. V závěru utkání byl navíc vyloučen hostující Miroslav Fořt a domácí měli výhodu pokutového kopu. Míč si na bílý bod postavil Tomáš Tlustý a upravil skóre na konečných 2:0. Stod tedy udělal významný krok k záchraně, souboj o udržení je ale ještě otevřený.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: První poločas jsme se víceméně bránili, podařilo se nám ale jít brzy do vedení. Druhý poločas hosté opět hrozili, dobře jsme ale bránili a závěr zápasu jsme si bez problémů pohlídali, navíc jsme přidali i druhý gól.

FK Staňkov
Milan Kucharič: Začali jsme špatně, soupeř se hned z první akce dostal do vedení. Vypracovali jsme si nějaké šance, bohužel jsme je ale nedokázali proměnit. Ve druhé půli domácí spíše jen odkopávali, měli jsme převahu, vyrovnat se nám ale nepodařilo a v nastavení jsme dostali druhý gól z penalty.



Sestavy


TJ Slavoj Stod
P. Fekl [-] - D. Lihm [-] , M. Terber [-] (78. L. Karafiát [-] ) , P. Vlk [-] (83. P. Bilik [-] ) , T. Tlustý [-] , T. Vítek [-] , J. Múčka [-] , K. Výrut [-] , T. Zelený [-] , F. Höfler [-] , A. Fabián [-] (55. K. Kalný [-] )

FK Staňkov
L. Jánský [-] - P. Gust [-] , M. Pinc [-] , M. Vachtl [-] (76. M. Hlaváč [-] ) , J. Bron [-] (73. J. Hruška [-] ) , T. Výrut [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] (73. L. Zahoř [-] ) , V. Voves [-] , O. Hrdina [-] , M. Fořt [-]

ŽK: 39. A. Fabián , 48. M. Terber , 66. K. Kalný - 56. M. Fořt . ČK: 44. J. Múčka - 90. M. Fořt .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - ŠAUFLOVÁ Jana, HUCL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.