3:2p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o šest bodů zvládli lépe domácí


Branky


0

Ve třiadvacátém kole zavítali hráči Stoda do Bezdružic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlustý dvěma brankami poslal svůj tým do vedení

Souboj o holé přežití sliboval velmi zajímavou podívanou. Hráči Stoda nastoupili do utkání neohroženě, tlačili svého soupeře od úvodních minut a hnali se za vedoucí brankou. Jejich aktivita jim přinesla kýžené ovoce v 18. minutě, kdy využil špatné rozehrávky domácí obrany Tomáš Tlustý a tváří v tvář brankáři si věděl rady. Ten samý hráč exceloval i o tři minuty později, kdy opět jako predátor čekal na chybu soupeře a zdvojnásobil vedení svého týmu. Jak čas ubíhal, tak Bezdružice začaly přidávat na obrátkách a vyrovnaly hru. Měly několik zajímavých příležitostí a nakonec se i dočkaly kontaktní branky. V poslední minutě prvního poločasu se dostal ke střele Miroslav Filip ml., jehož pokus ještě hostující brankář kryl, na dorážku Lukáše Čady už byl ale krátký. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:2.

Domácí po zásluze vyrovnali

Obraz hry se ve druhém poločase úplně změnil. Bezdružice převzaly otěže zápasu do vlastních rukou a soupeře k míči prakticky nepouštěly. Stodští byli zatlačeni na vlastní polovinu hřiště a sázeli pouze na rychlé protiútoky. Domácí měli velký tlak, ze kterého nakonec vytěžili vyrovnávací branku, o kterou se v 63. minutě postaral aktivní Miroslav Filip ml.. Domácím to ale nestačilo a i nadále přehrávali svého soupeře. Byla na nich vidět velká snaha, chtěli utkání rozhodnout. To se jim ale nakonec nepodařilo, hráči Stoda se ubránili a o vítězi tak musely rozhodnout pokutové kopy.

Bezdružice berou bod navíc

V penaltovém rozstřelu měli více štěstí domácí fotbalisté, kteří po sérii 5:3 mohou slavit důležitý bod navíc, který může hrát v boji o záchranu významnou roli.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: Soupeř na nás vlétl, vsadil vše do útoku a podařilo se mu dvakrát skórovat. Nám se naštěstí podařilo v závěru první půle snížit, což bylo důležité. Ve druhém poločase jsme převzali iniciativu, soupeře jsme tlačili a po zásluze jsme vyrovnali. Poté se nám podařilo po pěti letech vyhrát penaltový rozstřel, což je nevídané. Musím pochválit soupeře za první poločas, hrál moc pěkný fotbal.

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Začali jsme skvěle, po dvaceti minutách jsme vedli o dvě branky a vypadalo to na jasný zápas. Soupeři se podařilo v závěru prvního poločasu snížit a druhý poločas se nám absolutně nevydařil. Bezdružice po zásluze vyrovnaly a penaltový rozstřel zvládly lépe.



Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - D. Maroušek [-] , L. Čada [-] , J. Musil [-] , M. Oroz [-] (46. J. Štrunc [-] ) , J. Korynta [-] , M. Sládek [-] , L. Blažek [-] , M. Filip ml. [-] , V. Gábor [-] , R. Mašín [-]

TJ Slavoj Stod
R. Snášel [-] - D. Lihm [-] , M. Terber [-] , P. Vlk [-] (60. F. Koča [-] ) , T. Tlustý [-] , T. Vítek [-] , K. Kalný [-] , K. Výrut [-] , T. Zelený [-] , F. Höfler [-] , A. Fabián [-] (71. V. Rataj [-] )

ŽK: 65. F. Höfler , 80. A. Fabián , 82. K. Kalný , 85. M. Terber , 88. D. Lihm .
Hráči zápasu: J. Musil - R. Snášel , T. Tlustý .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - FANFULE Ladislav, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.