3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stod na jaře poprvé vítězí


Branky


0

Jednadvacáté kolo mělo na programu i souboj mezi Stodem a Borem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlustý dvěma brankami poslal svůj tým do vedení

Hráči Stoda nastupovali do zápasu s vědomím, že musí konečně bodovat, měli za sebou sérii několika porážek v řadě. Domácí vstoupili do utkání aktivně a svým vysokým presingem nutili soupeře k chybám. V 6. minutě se nepodařil odkop jednomu z obránců Boru, míče se chopil Tomáš Tlustý a ranou zblízka poslal svůj tým do vedení. Borští byli trochu zaražení rychlou brankou a nedařilo se jim dostat do zápasu. Stod měl více ze hry, hru ale spíše kontroloval a nepouštěl se do žádných větších výpadů. Trpělivě čekal na chybu soupeře a ve 39. minutě se dočkal. Těsně před pokutovým územím byl faulován jeden z hráčů Stoda, míč si k trestnému kopu postavil Tomáš Tlustý a pěknou střelou přes zeď překonal brankáře hostí podruhé. Boru se již nepodařilo do konce poločasu odpovědět, do kabin se tedy šlo za stavu 2:0.

Hosté sahali po vyrovnání, nakonec ale domácí uhájili tři body

Do druhé půle vlétli hosté s velkou chutí, bylo vidět, že chtějí s nepříznivým výsledkem něco udělat. Měli obrovské šance, sám na brankáře šel jak Jiří StránskýTomáš Janků Jan Pokorný, jejich útočné výpady ale zlikvidoval Roman Snášel, který dnes z pozice obránce zaskakoval za brankářskou jedničku. Další velkou šanci měl Jan Andrle, který dokonce brankáře Stoda překonal, jeho střelu ale zastavila tyč. Stodští tedy přežili velký tlak Boru a následně udeřili. V 70. minutě přidal po rychlém protiútoku svou třetí branku v zápase Tomáš Tlustý a definitivně tak rozhodl o třech bodech pro svůj tým. Závěr zápasu si již domácí pohlídali a porazili tedy Bor 3:0. Stod se díky důležitým třem bodům vyhoupl na desátou příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: První půle byla vyrovnaná, nám pomohla rychlá branka. Důležité bylo, že se nám podařilo do konce poločasu vstřelit druhou branku. V úvodu druhého poločasu nás soupeř zatlačil, tlak jsme ale přežili a přidali jsme třetí branku. Závěr se již dohrával v poklidu.

TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous: Přijeli jsme do Stoda s vědomím, že mají domácí poslední šanci odvrátit pád do sestupového pásma. Začali jsme špatně a soupeři jsme hned v úvodu darovali snadnou branku. První poločas byl vyrovnaný, Stodu se ale podařilo vstřelit ještě jednu branku. Druhá půle vypadala úplně jinak, hráli jsme víceméně na jednu bránu. Měli jsme několik vyložených šancí, které jsme bohužel neproměnili a soupeř nám z jednoho protiútoku vstřelil třetí branku. Musím pochválit tým za druhý poločas, ale když neproměníme vyložené šance, tak nemůžeme pomýšlet na body.



Sestavy


TJ Slavoj Stod
R. Snášel [-] - D. Lihm [-] , M. Terber [-] (85. O. Kastelic [-] ) , P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] , T. Vítek [-] , J. Múčka [-] (83. P. Bilik [-] ) , K. Výrut [-] , F. Höfler [-] , T. Zelený [-] (86. F. Koča [-] ) , A. Fabián [-]

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - D. Jutka [-] , P. Zeman [-] , J. Zeman [-] , J. Stránský [-] (76. J. Maczko [-] ) , J. Andrle [-] , J. Pokorný [-] , T. Janků [-] (80. V. Hlaváč [-] ) , F. Pták [-] , M. Buben [-] (76. J. Zíka [-] ) , J. Burda [-]

ŽK: 58. R. Snášel , 81. D. Lihm - 40. J. Pokorný , 49. T. Janků .
Hráči zápasu: R. Snášel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - MAROUŠEK Karel, KOHOUT Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.