Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč si připsala povinné vítězství


Branky


0

V jednadvacátém kole přivítali hráči Kolovče fotbalisty Klenčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle jasně v režii domácích

Koloveč vstupovala do zápasu v roli obrovského favorita a její hráči to potvrzovali od úvodních minut. Do vedení se dostali již ve 12. minutě, kdy střelu jednoho z hráčů ještě brankář Klenčí vyrazil, k odraženému míči se ale dostal Milan Gabriel a bez problémů dorazil míč do odkryté branky. Hráči Kolovče i nadále tlačili svého soupeře a k míči ho prakticky nepustili. Hosté se soustředili především na defenzivu, přesto inkasovali i podruhé. Ve 22. minutě jeden z obránců trefil při odkopu vlastního hráče, míč se odrazil k nohám Františka Šlajse, který už měl snadnou pozici a zvýšil vedení Kolovče na 2:0. Domácí měli otěže zápasu ve svých rukou, do konce první půle už ale neskórovali. Do kabin tedy šli za dvoubrankového vedení.

Hosté sice vyrovnali, Koloveč ale zvládla závěr

Do druhé půle nevstoupili domácí tak aktivně a hosté se toho snažili využít. V 50. minutě se jim podařilo snížit, z přímého kopu se prosadil Vojtěch Mifek a Klenčí bylo nadostřel jediné branky. Hráči Kolovče trochu znervózněli a už nebyli tak suverénní jako v prvním poločase. Měli sice územní převahu, do žádných vyložených šancí se ale nedostali. V 68. minutě přišel velký šok pro domácí příznivce, když se opět po přímém kopu prosadil Miloš Psutka a bylo vyrovnáno. Domácí hráči se ale nepoložili a převzali otěže zápasu do svých rukou. Vedení jim vrátil v 76. minutě Tomáš Bozděch a rázem se domácím dýchalo mnohem lépe. O pět minut později přidal uklidňující branku Tomáš Šlajs a upravil skóre na 4:2. Do konce zápasu se již nic zajímavého nestalo, Koloveč tedy porazila Klenčí a připsala si povinné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň: Zápas jsme měli jasně pod kontrolou. První půli jsme jasně ovládli, v úvodu druhého poločasu jsme trochu přestali hrát a soupeř nám vyrovnal. Poté jsme se ale opět rozjeli a po zásluze si odnášíme tři body.

Spartak – První chodská Klenčí
Tereza Pajmová: První poločas patřil domácím, vstřelili nám dvě branky po našich velkých chybách. Do druhé půle jsme vstoupili s odhodláním a dvěma brankami jsme vyrovnali. Soupeř nám ale v závěru dal dvě branky a zvítězil.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
D. Schweigl [-] - M. Gabriel [-] , R. Denk [-] (79. M. Rejthar [-] ) , M. Záhrobský [-] , J. Bittengl [-] (43. M. Sušický [-] ) , T. Bozděch [-] , M. Duchoň [-] , T. Šlajs [-] , T. Mastný [-] , F. Šlajs [-] , J. Milota [-]

Spartak – První chodská Klenčí
J. Sokol [-] - V. Mifek [-] , M. Čipera [-] , J. Ledvina [-] , T. Hromník [-] , T. Čipera [-] , F. Smazal [-] , J. Čech [-] , M. Psutka [-] , P. Osvald [-] , J. Sokol [-]

ŽK: 74. M. Záhrobský - 33. J. Ledvina .
Hráči zápasu: T. Bozděch .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Sirový Václav - KRAUZ Jan, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.