Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 15:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov deklasoval soupeře


Branky


16. M. Holar , 25. P. Smazal , 29. D. Kobes , 56. P. Holar , 78. L. Auervek , 83. L. Auervek , 85. L. Auervek
0

Ve dvacátém kole přijeli hráči Stoda na trávník Chodova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již po poločase bylo téměř rozhodnuto

Již od úvodních minut bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. Chodovští svého soupeře naprosto přehrávali a bylo pouze otázkou času, kdy se dostanou do vedení. To se jim podařilo v 16. minutě, kdy se prosadil Martin Holar a domácí tedy vedli 1:0. Hosté se z inkasované branky nemohli oklepat, nedařila se jim kombinace a svými chybami posílal soupeře do šancí. Domácím se podařilo ve 25. minutě zdvojnásobit své vedení, postaral se o to obránce Pavel Smazal. Hned o čtyři minuty později to bylo již o tři branky, úspěšným střelcem byl David Kobes. Do konce první půle se již skóre neměnilo, domácí tedy naprosto přehráli svého soupeře a po zásluze vedli 3:0.

Stod si nakonec odvezl výprask

Obraz hry se ve druhé půli příliš nezměnil. Domácí i nadále přehrávali svého soupeře, stodští se soustředili především na defenzivu a směrem do útoku byli naprosto neškodní. V 56. minutě se opět měnilo skóre, čtvrtou branku domácích přidal kapitán Petr Holar. Chodov si své vedení bez problémů hlídal, utkání se spíše dohrával. V 78. minutě se ale opět měnilo skóre, do střelecké listiny se zapsal střídající Lukáš Auervek. Ten samý hráč se během sedmi minut prosadil ještě dvakrát a upravil tak skóre zápasu na konečných 7:0. Stod si tedy odvezl vysokou porážku a nebezpečně se přiblížil sestupu.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Dnes to bylo vesměs stejné jako v předchozích zápasech. Nevytváříme si gólové příležitosti a inkasujeme po hloupých chybách. Musíme se oklepat a doufat, že se začne dařit.



Sestavy


TJ Tatran Chodov
J. Holar [-] - D. Lorenz [-] , D. Kobes [-] , J. Pfeifer [-] (60. L. Auervek [-] ) , L. Holar [-] (46. J. Doležal [-] ) , P. Holar [-] , K. Kuboušek [-] (38. M. Lorenz [-] ) , J. Chmelík [-] , M. Holar [-] , P. Smazal [-] , M. Holar [-]

TJ Slavoj Stod
P. Fekl [-] - D. Lihm [-] , O. Kastelic [-] , P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] , T. Vítek [-] , J. Múčka [-] , K. Výrut [-] , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , T. Zelený [-]

ŽK: 43. L. Holar - 80. J. Múčka .
Hráči zápasu: M. Holar , L. Auervek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Liškutín Antonín - KAPIC Jiří (N), KAZDA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.