2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov získal velmi důležité tři body


Branky


69. V. Voves , 90. J. Bron
0

V devatenáctém kole zavítali hráči Částkova na půdu Staňkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle branku nenabídla

Do utkání vstupovali hráči Částkova v dobré formě, kterou chtěli potvrdit i právě proti Staňkovu. Domácí byli ale trochu překvapivě aktivnějším týmem a měli územní převahu. Částkovu úvod zápasu vůbec nevyšel, hráčům se nedařila kombinace a byli zatlačeni dobře hrajícím soupeřem. Hráči Staňkova si vypracovali několik zajímavých příležitostí, které ale nedokázali dotáhnout do úspěšného konce. Paradoxně největší šanci prvního poločasu měli hosté, brankáře domácích ale zachránila tyč. V první půli se tedy skóre neměnilo, do kabin se šlo za stavu 0:0.

Voves s Bronem zařídili domácím tři body

Druhý poločas byl od úvodu velmi vyrovnaný, hosté se zlepšili a byli více než rovnocenným soupeřem. Měli i šance dostat se do vedení, proti byl ale skvěle chytající Ladislav Jánský. Staňkovští přežili mírný tlak soupeře a začali přebírat otěže do vlastních rukou. Podařilo se jim jít dokonce do vedení, v 69. minutě se po pravé straně prodral Josef Vrba, který předložil míč do vápna na Václava Vovsa a ten nadvakrát protlačil míč za záda brankáře hostí. Částkov se ale nepoložil a snažil se rychle odpovědět. V 83. minutě byl jeden z hostujících hráčů faulován v pokutovém území soupeře, rozhodčí měl ale jiný názor a faul neodpískal. Domácí využili otevřené obrany soupeře a vydali se do rychlého protiútoku, na jehož konci byl jeden z hráčů faulován Davidem Karbanem, který po zásluze viděl červenou kartu a musel předčasně do sprch. Utkání se dohrávalo se značnými emocemi, nakonec vše dopadlo dobře. Domácím se podařilo v poslední minutě zvýšit na 2:0 zásluhou přesné trefy Jana Brona. Staňkov tedy porazil Částkov a připsal si velmi důležité tři body v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Milan Kucharič: Věděli jsme, že se soupeři na jaře daří, takže jsme začali obezřetně v obraně. V první půli jsme měli více ze hry, ale svoje šance jsme nedokázali dotáhnout do konce. Začátek druhé půle byl poměrně vyrovnaný, hosté se více osmělili, nám se ale podařilo vstřelit branku. Poté nás ale soupeř zamkl, dělali jsme velké množství chyb, ale podržel náš brankář. Nakonec jsme vedení uhájili a v závěru jsme ještě přidali druhou branku.

TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík: V první půli jsme měli šance, bohužel jsme je ale neproměnili. Ve druhé půli jsme inkasovali po závaru ve vápně, poté nám rozhodčí nepískl podle mého názoru jasnou penaltu a v následném protiútoku fauloval náš obránce jednoho z hráčů soupeře a byl po zásluze vyloučen. Staňkov nám v závěru vstřelil ještě jednu branku, ale je to škoda, byl to takový remízový zápas.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - M. Pinc [-] , M. Vachtl [-] , M. Fořt [-] , J. Hruška [-] (66. J. Bron [-] ) , T. Výrut [-] (90. L. Zahoř [-] ) , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] , V. Voves [-] (90. V. Záhoř [-] ) , O. Hrdina [-] , P. Štverka [-]

TJ Hraničář Částkov
J. Landrgott [-] - D. Karban [-] , D. Štípek [-] , P. Hrabovský [-] - L. Bydžovský [-] , L. Pernglan [-] , V. Svoboda [-] , A. Herout [-] - J. Boček [-] - M. Papoušek [-] , P. Sňozík [-]

ŽK: 53. J. Hruška , 66. V. Voves , 89. L. Jánský - 18. M. Papoušek , 89. P. Hrabovský . ČK: 83. D. Karban .
Hráči zápasu: L. Jánský - M. Papoušek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Fanfule Adam - BINDER Stanislav (N), NEKOLA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.