Tlumačov se soupeřem nečekaně zapotil


Branky


0

V osmnáctém kole zavítali fotbalisté Boru na půdu vedoucího Tlumačova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nepřinesl

Tlumačov vstupoval do utkání s pátým Borem v roli favorita, ale hosty není radno podceňovat. Borští tuto skutečnost dokazovali od úvodních minut, byli nečekaně aktivnější než soupeř a měli více ze hry. Na první větší příležitost ale diváci čekali až do 20. minuty, kdy se po lajně prohnal hostující Tomáš Janků, který v samostatném úniku přehodil brankáře domácích, na brankové čáře ale zaskočil jeden z obránců a zamezil tak vedoucí brance hostí. O chvíli později byl v další šanci Boru Jiří Stránský, který se pěkně uvolnil přes obránce, jeho střela ale skončila těsně vedle tyče brankáře Jiřího Touše. Domácí měli v první půli spíše pološance, do žádné gólové příležitosti se nedostali, do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Tlumačov nakonec šťastnějším týmem

Úvod druhé půle byl poměrně vyrovnaný, optickou převahu měli ale hosté. V další obrovské šanci Boru byl Jan Pokorný, jeho střela ale skončila na břevně. Hosté si vypracovali ještě jednu velkou šanci, střelu Tomáše Janků ale opět zachránil jeden z obránců až na brankové čáře. Domácí postupem času hru vyrovnali a ze své první větší šance udeřili. V 65. minutě si na rozehraný trestný kop naskočil Radek Šindelář a přesnou hlavičkou překonal brankáře hostí. O šest minut později skórovali domácí podruhé, po přetaženém centru na zadní tyč se hlavičkou prosadil Martin Wolf a Tlumačov vedl o dvě branky. Borští se snažili do konce zápasu zvrátit nepříznivý stav, domácí ale dobře bránili a své vítězství si už pohlídali. Tlumačov si tedy stále může vychutnávat velký náskok na čele tabulky.

 

 

Máme pro Vás žhavou novinku. Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný: Úroveň zápasu, Rozhodčího, Hráče utkání, hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec můžete každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek: Byl to naprosto vyrovnaný zápas, musím pochválit Bor, byl to jeden z nejlepších mančaftů, se kterým jsme letos hráli. Moc šancí k vidění nebylo, byl to klasický remízový zápas. Naštěstí se nám ve druhé půli povedlo vstřelit dvě branky, soupeř sice měl nějaké příležitosti, výhru jsme si ale už pohlídali.

TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous: Jeli jsme do Tlumačova s vědomím, že můžeme i vyhrát a od první minuty to tak i vypadalo. V první půli jsme byli jasně lepší, měli jsme velké šance, které jsme bohužel neproměnili. Ve druhé půli jsme byli opět o něco lepší, opět jsme nevyužili naše příležitosti a soupeř nás za to potrestal. Po inkasované brance jsme vše vsadili na jednu kartu a soupeř nám po naší chybě vstřelil druhou branku. Myslím si, že jsme sahali po vítězství, ale bez vstřelené branky to prostě nejde.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pressl Václav - KALENDA Josef (N), ČÍŽEK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.