Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodová Planá si bez větších problémů došla pro tři body


Branky


0

Osmnácté kolo přineslo duel mezi Chodovou Planou a Stodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chval poslal domácí do vedení

Souboj mezi Chodovou Planou a Stodem sliboval velmi vyrovnanou podívanou. Od úvodních minut byli ale jasně lepší domácí fotbalisté, svého soupeře naprosto přehrávali a bylo jen otázkou času, kdy se jim podaří dostat do vedení. Dočkali se hned v 9. minutě, ve formě hrající Pavel Chval se dostal k míči a poslal svůj tým do zaslouženého vedení. Domácí tento moment ještě více nabudil a hnali se za druhou brankou. Tu přidal ve 20. minutě opět Pavel Chval, se kterým si obrana Stoda vůbec nevěděla rady. Po zbytek prvního poločasu domácí kontrolovali hru, soupeře do šancí pouštěli pouze sporadicky. Skóre se ale už neměnilo, do kabin šli domácí s pohodlným dvoubrankovým vedením.

Stodští nakonec odjeli s výpraskem

Obraz hry se ve druhé půli téměř nezměnil. Domácí měli otěže zápasu jasně ve svých rukou a své dvoubrankové vedení bez problémů hlídali. V 61. minutě přidal třetí branku domácích aktivní Jindřich Pelán a bylo téměř po zápase. Za pět minut to bylo již 4:0, do střelecké listiny se zapsal i obránce Zdeněk Kutička. Stodu se podařilo z ojedinělé akce snížit zásluhou přesné trefy Karla Výruta ze 70. minuty. Poslední slovo ale měli opět domácí a opět to byl Pavel Chval, který gólem z 83. minuty upravil skóre na konečných 5:1 a dokonal tak svůj hattrick. Chodová Planá se díky výhře vyhoupla na sedmou příčku v tabulce.

 

 

Máme pro Vás žhavou novinku. Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný: Úroveň zápasu, Rozhodčího, Hráče utkání, hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec můžete každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk: Zápas jsme měli jasně pod kontrolou, zaslouženě jsme zvítězili. Soupeř se snažil hrát pouze na nakopávané míče, se kterými si ale naše obrana poradila.

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: V první půli jsme dostali dva góly, poté byla hra trochu i vyrovnaná, ale soupeř si vedení hlídal. Ve druhé půli byli domácí lepší a po zásluze si odnesli tři body. V poslední době se nám vůbec nedaří, je to těžké období.



Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - R. Seitz [-] , D. Hanko [-] (75. M. Mikulík [-] ) , J. Abramčuk [-] , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , I. Ryška [-] , T. Sykal [-] (62. M. Šmolík [-] ) , R. Ovčačík [-] , J. Plecitý [-] , Z. Kutička [-]

TJ Slavoj Stod
P. Fekl [-] - D. Lihm [-] , M. Terber [-] , T. Tlustý [-] , T. Vítek [-] , J. Múčka [-] , K. Výrut [-] , F. Höfler [-] , O. Kastelic [-] , T. Zelený [-] , A. Fabián [-]

Hráči zápasu: P. Chval , Z. Kutička , J. Pelán .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - BRŮŽEK Jaroslav (N), SNÁŠEL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.