1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov si bez větších potíží došel pro tři body


Branky


69. M. Terber - 4. J. Boček , 58. O. Pták , 71. J. Boček
0

Sedmnácté kolo nám přineslo i souboj mezi Stodem a Částkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se díky rychlé brance zaslouženě dostali do vedení

Do utkání vstoupili lépe hostující fotbalisté, byla na nich vidět větší herní pohoda, přestože v minulém kole prohráli v derby s Borem. Hned ve 4. minutě viděli diváci první branku utkání, postaral se o ni hostující Jaroslav Boček a zařídil tak svému týmu vedení. Vstřelená branka Částkovu velmi pomohla, jeho hráči hráli od tohoto momentu uvolněně a bezstarostně. Vypracovali si několik šancí na zvýšení, ale druhý gól se jim přidat nepodařilo. I hráči Stoda měl jednu velkou příležitost, kýženou vyrovnávací branku ale nevstřelili. Do kabin se tedy šlo za nejtěsnějšího možného vedení Částkova.

Částkov si výhru bez problémů pohlídal

Obraz hry se ve druhé půli příliš nezměnil. Domácí na svého soupeře nestačili, hosté jasně dominovali. V 58. minutě přidal uklidňující druhou branku hostí Ondřej Pták a vypadalo to, že je po zápase. Domácí se ale přeci jen vzchopili, vyrovnali hru a snažili se zvrátit nepříznivý stav zápasu. Jiskřičku naděje vykřesal v 69. minutě Michal Terber a najednou bylo o co hrát. Částkovští ale rychle uhasili plamínek naděje domácích fotbalistů. V 71. minutě totiž přidal svou druhou trefu v zápase Jaroslav Boček a Částkov vedl znovu o dvě branky. Stodští se již na odpověď nezmohli, soupeř si svůj dvoubrankový náskok pohlídal. Částkov se díky výhře posunul na šestou příčku, Stod je momentálně desátý.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Nevyšel nám úvod zápasu, když jsme hned po čtyřech minutách inkasovali. Poté se hra vyrovnala, měli jsme velkou šanci na vyrovnání, kterou jsme ale bohužel neproměnili. Druhá půle byla herně vyrovnaná, soupeř byl ale produktivnější a asi po zásluze zvítězil. V poslední době nám dělá velké problémy dostávat se do gólových šancí.

TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík: Hned od úvodu jsme byli lepší, podařilo se nám dát rychlý gól, který nás uklidnil. Do poločasu jsme mohli zvýšit, ale nepodařilo se. Ve druhé půli jsme vstřelili druhou branku, soupeř sice odpověděl, ale vítězství jsme si pohlídali.



Sestavy


TJ Slavoj Stod
P. Fekl [-] - O. Kastelic [-] (57. V. Rataj [-] ) , M. Terber [-] , T. Tlustý [-] , T. Vítek [-] , J. Múčka [-] , K. Výrut [-] , F. Höfler [-] , D. Lihm [-] , T. Zelený [-] , A. Fabián [-]

TJ Hraničář Částkov
J. Landrgott [-] - D. Štípek [-] , P. Hobza [-] , D. Karban [-] , V. Svoboda [-] - L. Bydžovský [-] , O. Pták [-] , A. Herout [-] , L. Pernglan [-] - J. Boček [-] (86. A. Pavlíček [-] ) - P. Hrabovský [-]

ŽK: 60. M. Terber , 66. A. Fabián , 75. T. Zelený - 77. D. Karban .
Hráči zápasu: O. Kastelic - P. Hrabovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hálek Pavol - ČERVENÝ Václav, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.