Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč jasně přehrála soupeře


Branky


0

V sedmnáctém kole přijeli hráči Kolovče do Postřekova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná dominance Kolovče

Hned od úvodních minut potvrzovali hráči Kolovče roli jasného favorita. Do vedení se dostali hned v 6. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Ludvík Špirk. Postřekovští se celý první poločas pouze bránili, na svého soupeře herně prostě neměli. Kolovči se ze své herní převahy podařilo vytěžit druhou branku až ve 36. minutě, kdy se opět po rohovém kopu nejvýše dostal Ludvík Špirk a svou druhou brankou v zápase uklidnil svůj tým a zajistil mu pohodlný náskok. Do konce poločasu přidali hosté ještě jednu branku, když se ve 40. minutě do balónu opřel František Šlajs a krásnou střelou do šibenice rozradostnil hostující příznivce - jasný kandidát na gól roku. Koloveč tedy po poločase vedla 0:3 a otěže zápasu měla jasně ve svých rukou.

Domácí si nakonec odnesli pětibrankový příděl

Obraz hry ve druhé půli se vůbec nezměnil. Koloveč na trávníku nadále dominovala a soupeře pouštěla do šancí pouze sporadicky. Domácím se přesto podařilo vstřelit alespoň čestný gól, postaral se o něj v 60. minutě Jiří Závodný. Hosté ale o pět minut později odpověděli svou čtvrtou brankou, rychle rozehraný roh poslal do vápna Jindřich Bittengl a přesně našel hlavu Ludvíka Chvala, který uklidil míč na zadní tyč. Koloveč měla ještě nespočet dalších šancí, rozdíl ve skóre mohl být ještě výraznější. Definitivní tečku za zápasem přidal v 81. minutě Tomáš Bozděch, který využil přihrávky Michala Rejthara a upravil skóre na konečných 1:5. Postřekov se díky ztrátě propadal na jedenáctou příčku v tabulce.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň: Po celý zápas jsme byli lepším týmem. V první půli jsme vstřelili tři branky, soupeř si nevypracoval téměř nic. Druhý poločas patřil opět nám, soupeř si sem tam něco vypracoval, ale musím říct, že jsem od Postřekova čekal víc.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - V. Královec [-] (50. T. Václavovic [-] ) , K. Kuželka [-] , J. Steinberger [-] (76. M. Gibfried [-] ) , J. Němec [-] - D. Steinberger [-] , D. Karlík [-] , L. Ledvina [-] , J. Závodný [-] - F. Kreuz [-] (31. T. Ledvina [-] ) - V. Královec II [-] (46. M. Cibulka [-] )

TJ Slavoj Koloveč
D. Schweigl [-] - L. Špirk [-] (70. T. Lucák [-] ) , J. Bittengl [-] , T. Bozděch [-] , M. Rejthar [-] , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] , T. Šlajs [-] (44. M. Záhrobský [-] ) , F. Šlajs [-] , J. Milota [-] , L. Chval [-]

ŽK: 85. M. Cibulka .
Hráči zápasu: M. Rejthar , L. Špirk .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Mazanec Marek - BÍNA Roman, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.