3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:00

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč dominovala a připsala si snadné tři body


Branky


0

Šestnácté kolo mělo na programu i zápas mezi Kolovčí a Staňkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se zaslouženě dostali do vedení

Koloveč vstupovala do zápasu v roli velkého favorita a její hráči to dokazovali od prvních minut. Soupeři míč prakticky nepůjčili a bylo jen otázkou času, kdy se jim podaří skórovat. Po sérii zahozených šancí se konečně dočkali. Ve 13. minutě poslal centr do vápna Jan Milota, který přesně našel hlavu Jana Součka a ten přiťukl míč k nohám Miloslava Duchoně, před kterým byla odkrytá branka. Koloveč tedy zaslouženě vedla 1:0, ale domácí hráči se s jednobrankovým vedením nespokojili. Velkou šanci na zvýšení měl především Jan Souček, ten ale neproměnil a hráči Staňkova tak byli stále v kontaktu. Domácí je ale za celý poločas k ničemu nepustili, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Za brankářem Jánským zvoněly tyče, nakonec byl výsledek ještě mírný

Obraz hry se ve druhé půli vůbec nezměnil. Domácí opět na hřišti dominovali a snažili se přidat uklidňující branku. To se jim povedlo v 63. minutě, kdy opět poslal centr do pokutového území Jan Milota, kde ho Miloslav Duchoň sklepl hrudí na nabíhajícího Michala Rejthara, který nekompromisně prostřelil brankáře hostí. Domácí ale nadále tlačili a byli hladoví po dalších gólech. Své šance ale nedokázali proměňovat, několikrát je zastavila až branková konstrukce. Definitivní tečku za výsledkem přidal v 78. minutě Jan Milota, který využil chyby v rozehrávce hostí a upravil skóre na konečných 3:0. Další branku mohl přidat ještě aktivní Miloslav Duchoň, jeho samostatný únik ale vychytal brankář Ladislav Jánský. Koloveč tedy bez větších problémů porazila Staňkov a i nadále se bude snažit prohánět vedoucí Tlumačov.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň: Prakticky po celý zápas se hrálo na jednu bránu. Soupeř se jen bránil a my jsme zahazovali jednu šanci za druhou. V první půli se nám podařilo vstřelit alespoň jeden gól, který nás uklidnil a dodal nám potřebnou sebedůvěru. Ve druhé půli jsme další dva góly přidali, mohlo jich sice být víc, ale důležité jsou tři body.




Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
D. Schweigl [-] - J. Souček [-] (88. L. Špirk [-] ) , J. Bittengl [-] , T. Bozděch [-] (47. R. Denk [-] ) , M. Rejthar [-] , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] (82. L. Polák [-] ) , T. Šlajs [-] , F. Šlajs [-] , J. Milota [-] , L. Chval [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - M. Pinc [-] , M. Vachtl [-] , M. Fořt [-] , H. Homolka [-] (84. V. Záhoř [-] ) , T. Výrut [-] (78. D. Drudík [-] ) , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] , V. Voves [-] , O. Hrdina [-] , P. Štverka [-]

Hráči zápasu: M. Duchoň , F. Šlajs .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Červený Václav - FANFULE Ladislav, SCHWARZ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.