0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá rozhodla nepříliš atraktivní utkání až v penaltách


Branky


0

V patnáctém kole zavítali na půdu Stoda hráči Bělé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bořil měl na kopačce úvodní branku, ale selhal

Souboj devátého týmu se čtvrtým sliboval velice vyrovnaný průběh a diváci se ho také dočkali. Co ale rozhodně nikdo nečekal, byl velký nedostatek šancí na obou stranách. Hrálo se především ve středu pole, diváci mohli vidět spíše souboje o míč než nějaké dechberoucí akce. Na obou koncích hřiště byly spíše náznaky příležitostí, brankáři byli téměř bez práce. Největší šancí prvního poločasu měl po půl hodině hry hostující Miroslav Bořil, který dostal přesnou přihrávku ze strany od Václava Landrgotta, ale před prázdnou bránu neudržel nervy na uzdě a přestřelil. Domácí si žádnou vyloženou šanci nevytvořili, do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Sporné rozhodnutí sudího sebralo Bělé vítězství

Obraz druhé půle se k velké nevoli přihlížejících diváků nezměnil. Hráči obou týmů jakoby dnes nebyli ve své kůži. Hra se přelévala, ale k vidění nebyla žádná výraznější příležitost. Trocha vzrušení přišla až v samotném závěru zápasu. V 88. minutě byl za faul zezadu vyloučen hostující Martin Šinál, tato skutečnost ale Bělé paradoxně pomohla. Hned nato totiž unikl obráncům Stoda Miroslav Bořil, jeho sólo ale zastavil skvělým zákrokem brankář Pavel Fekl. V nastaveném čase přišel kontroverzní moment. Po lajně unikl Václav Landrgott, který nacentroval míč před branku, kde ho nejprve netrefil Bořil, ale následně se míč dostal k Luboši Černému, který ho poslal do branky. K velkému překvapení všech ale rozhodčí odpískal ofsajd a branku neuznal. Utkání tedy nakonec musely rozhodnout pokutové kopy.

Bělá si odvezla bod navíc

V penaltovém rozstřelu hned v úvodní sérii neudržel nervy Filip Höfler a svou penaltu neproměnil, za hosty bez problémů skóroval Mikuláš Pustovojt. Ve druhé sérii opět domácí nedali, konkrétně to byl Karel Výrut, za hosty nezklamal Jakub Bočan. Následně sice za domácí proměnili jak Michal Terber, tak Tomáš Tlustý, ale hosté byli stoprocentní a zásluhou Dominika Franka Jana Sopka si dokráčeli pro vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Utkání bylo po celý zápas vyrovnané, šance byly na obou stranách. Co k tomu říct, pro diváky to asi moc atraktivní zápas nebyl, může nás mrzet, že jsme nějakou tu šanci neproměnili.

TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil: Byla to hrozná holomajzna, s fotbalem to nemělo nic společného. My měli jednu šanci v první půli, kdy jsme nedokázali trefit prázdnou branku. Do druhé půle jsme si řekli, že to takhle dál nejde, zbytečně jsme se podřizovali hře soupeře. Šanci jsme si ale vytvořili až v závěru po našem vyloučení, kterou jsme ale neproměnili a hned vzápětí jsme z další akce vstřelily branku, kterou ale k údivu všech rozhodčí neuznal pro domnělý ofsajd, a tak šlo utkání do penalt.



Sestavy


TJ Slavoj Stod
P. Fekl [-] - D. Lihm [-] , O. Kastelic [-] (71. P. Bilik [-] ) , M. Terber [-] , P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] , A. Fabián [-] (88. K. Kalný [-] ) , J. Múčka [-] , K. Výrut [-] , F. Höfler [-] , T. Zelený [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Tomášek [-] , J. Černý [-] (61. L. Černý [-] ) , M. Pustovojt [-] , V. Iščenko [-] - D. Frank [-] , J. Bočan [-] , M. Šinál [-] , J. Sopko [-] - V. Landrgott [-] , M. Bořil [-]

ŽK: 86. A. Fabián , 90. K. Výrut - 63. M. Tomášek , 77. J. Bočan , 82. M. Bořil , 86. D. Frank . ČK: 88. M. Šinál .
Hráči zápasu: P. Fekl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šiška Pavel - NESVADBA Karel, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.