D. Maroušek 57. (p.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezdružice zaskočily favorita


Branky


57. D. Maroušek (p.)
0

Patnácté kolo odstartoval duel mezi Bezdružicemi a Kolovčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se skóre neměnilo

Souboj týmů z opačných konců tabulky - to byl zápas mezi dvanáctými Bezdružicemi a třetí Kolovčí. Utkání bylo od úvodních minut velmi vyrovnané, domácí nastoupili s jasným cílem a to co nejvíce znepříjemňovat rozehrávku a útočné snažení soupeře. Koloveč byla opticky aktivnějším týmem, často ale narážela na připravenou obranu soupeře. Hosté si ale i přesto dokázali vypracovat šance, v té největší byl Jan Souček, který ale brankáře domácích překonat nedokázal. Bezdružice se do žádných gólových šancí nedostaly, skóre se tedy do konce poločasu neměnilo. Do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Obrovský boj ve druhé půli zvládli lépe domácí

Do druhé půle vstoupili aktivněji hostující fotbalisté, bylo vidět, že chtějí za každou cenu změnit nepříznivý stav. Hned v úvodních minutách se do šance dostal Miloslav Duchoň, který ale neproměnil a stav se tedy neměnil. V 53. minutě přišla velká rána pro domácí, když byl vyloučen Milan Sládek a Bezdružice tedy musely dohrávat o deseti. Početní oslabení ale ještě více semklo bojovný tým. Bezdružice se nepoložily a v 57. minutě byly za svou bojovost odměněni výhodou pokutového kopu. Ten bezpečně proměnil Dominik Maroušek a domácí tak šli do senzačního vedení. Inkasovaná branka hosty trochu zaskočila a do konce zápasu již nedokázali odpovědět. Bezdružice tedy slaví nečekané vítězství proti silnému soupeři, ale vzhledem k tomu, jak hra vypadala, tak mohou být hráči Kolovče rádi, že utkání přežili ve zdraví.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: Bylo to vyrovnané utkání, kde velmi pracovaly emoce. Na obou stranách padlo velké množství žlutých karet, my jsme dokonce dostali i červenou, ale brankou z penalty jsme získali velmi cenné tři body. Řekl bych, že to byla ale zasloužená výhra.

TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň: Klasický zápas s Bezdružicemi. Soupeř hrál velmi agresivně, my jsme se zbytečně přizpůsobili jejich hře na nakopávané míče. V první půli jsme ještě měli nějaké šance, které jsme bohužel nevyužili a ve druhé půli jsme inkasovali z penalty. Hrozný zápas.



Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] (32. M. Dvořák [-] ) - L. Blažek [-] , M. Kalista [-] , V. Gábor [-] , M. Filip [-] - L. Čada [-] (85. S. Čada [-] ) , M. Sládek [-] , J. Korynta [-] , M. Filip ml. [-] - J. Musil [-] (64. M. Oroz [-] ) , D. Maroušek [-]

TJ Slavoj Koloveč
D. Schweigl [-] - J. Souček [-] , M. Záhrobský [-] , T. Bozděch [-] , M. Rejthar [-] , M. Duchoň [-] , T. Šlajs [-] , T. Mastný [-] , F. Šlajs [-] , J. Milota [-] , L. Chval [-]

ŽK: 23. M. Sládek , 70. L. Blažek , 72. D. Maroušek , 75. J. Korynta - 44. M. Rejthar , 89. F. Šlajs . ČK: 53. M. Sládek .
Hráči zápasu: M. Filip .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - REIPRICH Václav, ORLÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.