2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč potvrdila roli favorita


Branky


0

Domácí si chtěli po nevydařeném závěru podzimu vylepšit reputaci před domácími příznivci. Ve 14. kole přivítali na své půdě Stod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ovládli celou první půli

Hned od úvodních minut dokazovali domácí fotbalisté, že jsou velkými favority. Drželi míč na svých kopačkách, soupeři ho vůbec nepůjčili a snažili se vstřelit rychlou branku, která by je uklidnila. Do šancí se dostávali především aktivní Jan Souček Miloslav Duchoň, ani jeden z nich ale nedokázal překonat skvěle chytajícího brankáře Pavla Fekla. Stodští se celý první poločas pouze bránili, ani nijak nehrozili z rychlých kontrů, Koloveč je prostě přehrávala. Už to vypadalo, že domácí střelci na brankáře hostí nevyzrají, když se ve 44. minutě chopil míče kanonýr Jan Milota a přesným centrem našel v pokutovém území Jindřicha Bittengla, který v pádu dokázal propašovat míč do branky. Koloveč tedy zaslouženě vedla po prvním poločase 1:0.

Domácí si tři body pohlídali

Obraz druhé půle byl stejný, jako v té první. Hráči Kolovče opět na hřišti vládli a soupeře nepouštěli vůbec k ničemu. Znovu měli několik vyložených šancí, které se jim ovšem proměnit nepodařilo, a tak měli hráči hostí stále naději na zisk alespoň jednoho bodu. Tuto naději uhasil v 61. minutě Miloslav Duchoň, který se prosadil pěknou střelou z trestného kopu. Od tohoto okamžiku se utkání spíš dohrávalo, domácí stále hrozili, ale další branku se jim vstřelit nepodařilo. Koloveč tedy na úvod jarní části zvítězila 2:0 a její stíhání vedoucího Tlumačova může začít.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň: Hrálo se na jednu bránu. Měli jsme několik vyložených šancí, které jsme ovšem neproměnili, až v závěru první půle se nám podařilo skórovat. Druhá půle vypadala stejně jako ta první, soupeř měl asi jen jednu šanci, kterou nás ohrozil.

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Soupeř měl celý zápas převahu, nás držel náš brankář. V závěru první půle jsme dostali takový zbytečný gól po naší standartce. Ve druhé půli jsme měli možná jednu dvě šance, ale spíše jsme se snažili bránit.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
D. Schweigl [-] - T. Bozděch [-] , J. Souček [-] , J. Bittengl [-] , M. Záhrobský [-] , M. Duchoň [-] , T. Šlajs [-] (66. M. Rejthar [-] ) , T. Mastný [-] , F. Šlajs [-] , J. Milota [-] , L. Chval [-]

TJ Slavoj Stod
P. Fekl [-] - A. Fabián [-] (76. L. Galliwoda [-] ) , P. Bilik [-] , M. Terber [-] , P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] , J. Múčka [-] , K. Výrut [-] , R. Snášel [-] , D. Lihm [-] , K. Kalný [-]

ŽK: 10. T. Šlajs - 27. K. Kalný , 84. M. Terber .
Hráči zápasu: T. Mastný , F. Šlajs - P. Fekl .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: Pena Miroslav - PETRŽÍLKA Jiří, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.