1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd nakonec v závěru vydřel tři body


Branky


0

14. kolo mělo na programu i duel mezi Dlouhým Újezdem a Bezdružicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Festival neproměněných šancí

První zápas jara zastihl oba týmy v zcela opačném rozpoložení. Zatímco Dlouhý Újezd se snažil navázat na herní pohodu z podzimní části, kdy obsadil druhé místo, Bezdružice měly co zlepšovat, nacházely se totiž až v druhé polovině tabulky. Již od úvodního hvizdu domácí dokazovali, že je herní pohoda neopustila. Drželi míč na svých kopačkách a soupeře nepouštěli za polovinu. Hned ve 2. minutě mohl otevřít skóre Petr Houda, který ale brankáře hostí nepřekonal. O chvíli později mohl zaváhání svého spoluhráče napravit střelec Lucián Gitta, ale ani on nenašel recept na skvěle chytajícího Luďka Berana. Hosté měli spíše jen náznaky šancí, chyběla jim přesnost ve finální fázi. To domácí měli vyložené gólovky ve kterých neuspěli Petr FöldešiPavel Pavlík a ani kapitán Václav Zeman. V první půli tedy branka nepadla, ale domácí mohli být se svou hrou spokojeni. V Bezdružicích by mohli brankáři připravit sochu.

Landrgott nakonec protrhl střeleckou mizérii domácích

Obraz hry ve druhé půli byl stejný jako v té první. Hráči Újezda byli opět aktivnější, soupeře herně přehrávali, ale v zakončení se jim nedařilo. Navíc si museli dávat pozor na zadní vrátka, aby Bezdružice neudeřily z protiútoku. Jak ubíhal čas, tak se na hráčích domácího týmu začala projevovat nervozita. Už to vypadalo, že se oba týmy rozejdou smírně, když se v 82. minutě Tomáši Landrgottovi konečně podařilo prostřelit brankáře a dostal tak svůj tým do zaslouženého vedení. Bezdružice se na vyrovnání nezmohly, v závěru mohl navíc navýšit vedení Újezda Petr Földeši, ale svůj nájezd neproměnil. Dlouhý Újezd tedy nakonec zdolal Bezdružice a i nadále se může těšit z druhé pozice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ondřej Bučan st.: Od úvodního hvizdu bylo jasné, kdo bude hrát první housle. Neproměnili jsme řadu vyložených šancí, hosté hrozili pouze sporadicky. Kdyby byl poločas pět nula, nikdo by se nemohl divit. Druhá půle vypadala jako ta první, opět jsme zahazovali jednu šanci za druhou. Naštěstí se nám povedlo v závěru skórovat. Musím vyzdvihnout brankáře hostí, který chytal fantasticky.

TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: Soupeř byl od začátku herně lepší, neproměnili řadu vyložených šancí. I my jsme nějaké šance měli, bohužel jsme je ale nevyužili a chvíli před koncem jsme inkasovali. Myslím si, že je to slušný výsledek z půdy silného Újezda.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - M. Stoklasa [-] , P. Pavlík [-] , J. Švábek [-] , L. Zeman [-] - M. Gitta [-] , V. Zeman [-] , P. Houda [-] , P. Földeši [-] - T. Landrgott [-] , L. Gitta [-] -

TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - M. Filip [-] , V. Gábor [-] , L. Blažek [-] , M. Kalista [-] , J. Korynta [-] - M. Filip ml. [-] (83. J. Štrunc [-] ) , M. Dvořák [-] , S. Čada [-] (57. M. Oroz [-] ) - J. Musil [-] , D. Maroušek [-]

ŽK: 25. V. Zeman - 39. V. Gábor , 45. M. Filip .
Hráči zápasu: T. Landrgott - L. Beran .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hálek Pavol - BUČAN Ondřej (N), SOULEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.