T. Sykal 61. (vl.)
1:2p.
(0:0)
54. P. Chval (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel dvou týmů z druhé poloviny tabulky


Branky


61. T. Sykal (vl.) - 54. P. Chval (p.)
0

Své jarní působení odstartovali i v Meclově, kam zavítala Chodová Planá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Oba týmy chtěly jistě napravit ne příliš povedený podzim a na hráčích to bylo znát. Snaha se nemohla ani jednomu z týmů upřít, ale na hráčích byla vidět nerozehranost po dlouhé přestávce. V úvodu byli aktivnější domácí, kteří měli velkou šanci na otevření skóre, když v 10. minutě kopali pokutový kop po sporném nařízení rozhodčího. Penaltu ovšem nedali, a tak se stále hrálo s čistým štítem. Hra nebyla příliš plynulá, bylo vidět spousta osobních soubojů. Díky těžkému terénu se hráči do zakončení moc nedostávali, brankáři byli téměř bez práce. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu, oba týmy doufaly ve zlepšení.

Hosté vstřelili dvě branky, přesto musely rozhodovat penalty

V úvodu druhého poločasu byli aktivnějším týmem hosté, ale jejich snaha nepřinášela kýžené ovoce. Planá byla nakonec odměněna v 54. minutě, kdy otevřel skóre Pavel Chval přesně zahraným pokutovým kopem. Hosté se ale moc dlouho radovat nemohli, v 61. minutě se totiž po závaru v pokutovém území dostal k míči Tomáš Sykal, který si nešťastně srazil míč do vlastní sítě. Od tohoto momentu se hra uklidnila, ani jeden z týmů nechtěl na špatném terénu udělat chybu. V 69. minutě přišlo oslabení hostů, když se zbytečně nechal vyloučit Václav Vyskočil. V závěru přišlo ještě jedno vyloučení, opět na straně Plané, druhou žlutou kartu viděl Ivan Ryška, ale na vývoj zápasu to žádný vliv nemělo. Do konce zápasu se již skóre neměnilo, o vítězi, který si odnese bod navíc, tedy musela rozhodnout penaltová loterie. 

Petrželka hrdinou rozstřelu

V penaltovém rozstřelu zazářil hostující brankář Karel Petrželka, který jednu penaltu chytil a zároveň v první sérii sám nekompromisně proměnil. Do střelecké listiny ho následovali spoluhráči David HankoBohuslav SoukupPavel Chval. Planá tedy získala bod navíc a v tabulce se posunula na desáté místo.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk: Po zimě byl terén hodně špatný, utkání bylo spíše o bojovnosti. Byl to vyrovnaný zápas, škoda, že jsme vstřelili dvě branky a byla z toho remíza. V penaltovém rozstřelu se blýskl brankář Petrželka.



Sestavy


TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - J. Malík [-] , V. Kafka [-] , J. Pačesný [-] , R. Kopperberg [-] - P. Beňušík [-] , R. Paluch [-] (80. J. Vlasák [-] ) , J. Čižikov [-] , J. Vogeltanz [-] - J. Beran [-] - J. Váchal [-] (80. J. Suchý [-] )

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - J. Abramčuk [-] (66. D. Hanko [-] ) , V. Vyskočil [-] , P. Chval [-] , B. Soukup [-] , I. Ryška [-] , T. Sykal [-] (72. M. Šmolík [-] ) , R. Ovčačík [-] , R. Seitz [-] , J. Plecitý [-] , Z. Kutička [-]

ŽK: 16. R. Paluch , 57. J. Pačesný - 58. I. Ryška . ČK: 69. V. Vyskočil , 88. I. Ryška .
Hráči zápasu: K. Petrželka , P. Chval .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hessová Tereza - VÁCHAL Jindřich (N), BRŮŽEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.