1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 14:30

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota zdolala Jíloviště na penalty


Branky


0

Zápas mezi TJ Jíloviště a SK Lhota skončil v základní hrací době 1:1. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté a odváží si z Jíloviště dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gol Bezpalce poslal domácí do vedení

Souboj mezi Jílovištěm a Lhotou měl přinést souboj dvou týmů ze středu tabulky. Hrálo se na přírodní trávě. Oba týmy vstupovali do zápasu s 23 body na svém kontě, takže tento souboj byl zápasem o případný posun v tabulce vzhůru nebo dolů. Od začátku se hrál vyrovnaný fotbal, jakoby si oba týmy byli vědomi o co se hraje. První branka zápasu padla v 31. minutě, když se prosadil Jiří Bezpalec a poslal domácí do vedení. Do konce poločasu se již stav nezměnil a do kabin se odcházelo za stavu 1:0 pro domácí. 

Hosté dokázali vyrovnat

Hosté vstupovali do druhého poločasu se ztrátou jedné branky a museli se snažit o vyrovnání. To se jim povedlo. V 61. minutě srovnal na 1:1 Lukáš Nachtigal a rázem byl stav opět vyrovnaný. Zápas prakticky začínal odznova. Vzhledem k tomu, že do konce zápasu již branka nepadla musely na řadu přijít penalty. V penaltách byl úspěšnější tým hostí. Takže cenné dva body za výhru putují do Lhoty. Naopak pouze jeden bod zůstává v Jílovišti. V dalším kole jede Jíloviště do Poříčí nad Sázavou. Lhota hraje příští týden opět venku a to na půdě silné Ostré. Rozhodně je nečeká lehký zápas a jsem zvědavý jestli dokáží navázat na dobrý výkon z Jíloviště. Rozhodně proti druhému týmu tabulky budou muset ukízat svoji kvalitu.



Ohlasy k zápasu


TJ Jíloviště
Šimon Velas: Po doslova příšerné zimní přípravě, bylo poměrně těžké odhadovat, jak naše hra bude vypadat. V této sestavě jsme přes celou zimu nehráli a tak síla mužstva byla neznámá. První půle jen podtrhla úvod mého komentáře, kdy jsme si proti soupeři nedokázali vytvořit prakticky nic, a zachránili nás pouze standardky. Po půl hodině se z jedné takové, konkrétně rohového kopu, hlavou prosadil Bezpalec. V druhé půli to z naší strany už bylo fotbalovější, dokázali jsme udělat pár dobrých věcí, paradoxně jsme však poločas prohráli. Zejména hned po přestávce kdyby F. Janoušek proměnil svůj nájezd, zápas bychom již nepustili. Lhota ve druhém dějství byla rozhodně k poražení, leč góla z ojedinělé akce vstřelili právě oni. V penaltovém rozstřelu jsme tak trochu sklidili, co bylo v přípravě zaseto.




Sestavy


TJ Jíloviště
M. Majtaník [-] - K. Černý [-] , H. Siegl [-] (81. M. Jiráň [-] ) , T. Šorna [-] , M. Adamča [-] , H. Bassem [-] , J. Kočí [-] , P. Kondráš [-] (84. O. Vahala [-] ) , F. Janoušek [-] , J. Bezpalec [-] , T. Pecháček [-]

SK Lhota
J. Kohout [-] - R. Mantlík [-] , L. Havelka [-] , T. Borák [-] (46. T. Vlasatý [-] ) , R. Neumann [-] , J. Maroušek [-] , L. Nachtigal [-] , L. Čičmanec [-] (70. L. Rychlý [-] ) , R. Havlíček [-] , P. Hurych [-] (46. J. Jiránek [-] ) , M. Šalamoun [-]

ŽK: 73. J. Bezpalec - 24. P. Hurych .
Hráči zápasu: M. Majtaník , J. Bezpalec .
Místo: TJ Jíloviště. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Lafek David - TVAROH Petr, TYLCHERT Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.