1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bakov zázračně zvítězil v Klíčanech a slaví záchranu!


Branky


0

Velmi nečekaný počin se udál na hřišti v Klíčanech. Fotbalisté Bakova potřebovali proti domácímu favoritovi bodovat, což se jim nakonec také povedlo. Díky výhře se posunuli na 11. pozici a slaví záchranu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká převaha Klíčan ke gólu nevede

Po tragickém domácím zápase proti DBSK, ve kterém mohli rozhodnout o své záchraně, měli před sebou Bakovští ještě mnohem tvrdší oříšek. O příslušnost v soutěži totiž museli bojovat na hřišti už jistě druhých Klíčan. A že to bude velmi těžký oříšek, se ukazovalo hned od prvních minut zápasu. Domácí totiž rozjeli svou kombinační hru a hosté se k míči prakticky nedostávali. Jako by však domácím hráčům po nepovedeném zápase v Byšicích chybělo sebevědomí, ani tentokrát se nedokázali přesně trefit. A to i přesto, že hosté už ve 24. minutě museli udělat vynucenou změnu v sestavě, když mladého Resla nahradil Formáček. Domácím hráčům sice opět nedělalo problém vypracovat si dobré možnosti, ne a ne ale zamířit do sítě. Proti byl několika skvělými zákroky brankář Louda, a když už se zdálo, že je překonán, zaskočil za něj na brankové čáře zkušený stoper Kamenický. První půle tak skončila 0:0, přestože hosté nevyslali na domácí branku ani jednu střelu.

 

 

Hosté prokazují neuvěřitelnou efektivitu

Druhá půle však pro Bakov nezačala vůbec dobře. Domácí totiž hned v 51. minutě po jednom z mnoha rohů svůj tlak přetavili ve vedoucí gól zásluhou střídajícího Javůrka, a vypadalo to, že je pro dosud bezzubé hosty po nadějích. Opak byl ale pravdou a hned za pět minut vrátil Klíčany na zem Kühnel, který se s míčem dlouho nemazlil a po otočce jej z hranice pokutového území vyslal chytrou střelou přesně do šibenice. Domácí brankář Zamazal neměl nárok a bylo vyrovnáno. 1:1. Další problém pro hostující defenzivu však přišel 72. minutě, kdy musel odstoupit pro svalové zranění i druhý ze stoperů Kamenický a poslední dvacetiminutovku tak musela odbránit zcela nově složená čtveřice. Už po vypršení 90 minut se Klíčany dostaly ještě ke dvěma nadějným přímým kopům, které však nebyly úspěšné, a tak ve třetí minutě nastavení unikl Mlynka a dal lobem přes ležícího brankáře výsledku konečnou podobu. Hosté se tak na poslední chvíli zachránili v soutěži.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Bakov nad Jizerou
SK Bakov nad Jizerou: Tato sezóna byla pro Bakov málem tragická. Hororový průběh s happy-endem málokdo čekal. Hráči po odfláknutém zápase proti Bousovu si snad ani záchranu nezasloužili. Jenže nedělní mač na půdě druhého týmu soutěže TJ Klíčany odmakali, a po šťastné výhře se již nemuseli spoléhat na klopýtnutí konkurentů. Po dopoledním vítězství dorostu, které znamenalo zisk titulu Přeborník okresu pro rok 2015/16 a zároveň postup do krajské soutěže, muži navázali zcela opačným úspěchem. Sezonu zakončili záchranou.



Sestavy


TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - L. Pečeňa [-] , M. Krimlák [-] , Z. Malík [-] , J. Musil [-] - P. Hájek [-] , R. Šelicha [-] (83. P. Dvořák [-] ) , T. Buldra [-] , A. Marek [-] - T. Jurčík [-] , J. Předota [-] (35. A. Javůrek [-] ) -

SK Bakov nad Jizerou
T. Louda [-] - L. Hammer [-] , J. Kamenický [-] (72. L. Kendík [-] ) , J. Resl [-] (24. T. Formáček [-] ) , K. Pilz [-] - M. Brož [-] , L. Vávra [-] (84. T. Vitmajer [-] ) , R. Frélich [-] , M. Kühnel [-] , P. Špringer [-] (65. M. Vaněk [-] ) - M. Mlynka [-]

ŽK: 90. T. Vitmajer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Svoboda Richard - MAREŠ Bohumil, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.