Lužec se posunuje mimo sestupové pásmo


Branky


4. J. Uher , 8. M. Kučaba , 43. D. Tauchman (p.) , 46. R. Levý , 74. D. Tauchman , 79. P. Kerpl , 81. J. Uher - 85. T. Novák
0

Neuvěřitelné vzepětí předvádí i nadále fotbalisté Lužce, kteří se z pozice odepsaného týmu dostali jen krok od záchrany. Labský Kostelec doma porazili zcela bezpečně 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lužec si vytváří tříbrankový náskok

Utkání dvou celků ze dna tabulky se odehrálo v Lužci nad Vltavou, náboj však mělo jen pro jeden tým - hosté totiž už ztratili i teoretickou šanci na záchranu, zatímco domácí stále bojují. A zápas začali výborně, když se Uher už ve 4. minutě díky svému důrazu dokázal uvolnit na prostředku hřiště a slabší nohou zakončit přesně k tyči. Hosté sice reklamovali předchozí faul, úspěšní ale u sudího Šnýdra nebyli. V 8. minutě bylo na domácí straně ještě veseleji, když se po rohu dostal k dorážce M. Kučaba a nekompromisně zakončil. Poté se domácí stáhli a zbytek poločasu měli míč na kopačkách spíše hostující fotbalisté. Nebylo jim to ale nic platné, jelikož v největší šanci Prislupský zasáhl proti Temiakovi a nebezpečný trestný kop trefil pouze břevno. Ve 43. minutě tak domácí pojistili svůj náskok, když byl na hranici vápna nedovoleně zastaven Levý a nařízenou penaltu proměnil D. Tauchman.


Další branky v síti Kostelce

Od začátku druhé půle bylo zřejmé, že jsou hosté smířeni se svou úlohou v tomto zápase a na motivaci jim nepřidal ani další brzký gól v jejich síti, když se uvolnil Uher a Levý jeho centr umístil přesně do sítě. 4:0. Hra byla poklidná a Lužečtí kontrolovali svůj výsledek. Do šance se poté dostal hostující Novák, ale tváří v tvář ho Prislupský skvěle vychytal a P. Tauchman odklidil míč do bezpečí. Domácí D. Tauchman byl při chuti a krásnou střelou z dobrých 30 metrů poslal v 74. minutě míč za záda brankáře Bárty. 5:0. O pět minut později střídající Kerpl ze strany poslal padající list, který skončil až v síti. 6:0. Hned o dvě minuty později dostal míč na středu Uher a střelou za vápnem po zemi umístil na 7:0. Hosté se však také dočkali úspěchu, a to když po straně unikl jeden z jejich hráčů a předložil míč před bránu, kde ještě Rigo stačil zasáhnout, ale pouze k dorážejícímu Novákovi. 7:1.



Ohlasy k zápasu


AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - brankář: Do zápasu jsme vstoupili dobře. Dali jsme dva rychlé góly ale potom hra upadla. Naštěstí jsme náskok do poločasu navýšili ještě na 3:0. Druhý poločas jsme hru kontrolovali a přidali pěkné branky. Škoda, že takhle nehrajeme od začátku sezony.

SK Labský Kostelec
Lukáš Temiak - záložník: Zápas nechci moc komentovat, nemá to cenu. Zkažený víkend.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šnýdr Miroslav - ZUSKIN Petr, DOHNAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.