Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 10:15

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany nadělily Bousovu kanára!


Branky


0

Ačkoli se Dolní Bousov prezentoval v minulých zápasech ve výborné formě a Klíčany začaly ztrácet body, dnes se jasně ukázalo, že postavení v tabulce nelže. Klíčany nedaly hostům šanci a vysoko zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:0 ve čtvrté minutě

Zajímavý zápas se dal očekávat v Klíčanech, kam přijel v dobré formě hrající Dolní Bousov. Ten se namlsal minulou výhrou na hřišti silných Pěčic a vzestup formy chtěl potvrdit v dopoledním termínu i na hřišti tabulkově ještě silnějších Klíčan. Ty se musely oklepat z překvapivé prohry na Mělníku a musely také udělat jednu zajímavou změnu v sestavě. Vykartovaného brankáře Zamazala totiž nahradil jindy polař Jurčík. Hosté se museli obejít bez kapitána Vynikala i bez střelce obou branek z minulého kola Františka Klímy. Změnu udělali také na pozici brankáře, kde se objevil Machač. A start do zápasu si jistě představoval mnohem lépe - hned první akci domácích ve 2. minutě nezvládla hostující obrana, která před svým brankářem nechala zcela osamoceného Šelichu. Hráč s ligovými zkušenostmi si počínal zkušeně a přeloboval gólmana. 1:0. Hned o dvě minuty později obdrželi hosté další direkt, když neuhlídali rohový kop a Hájek neměl problém zavěsit. 2:0. Poté se hra trochu uklidnila, ale jen do 18. minuty, když si dlouhý míč od stopera našel za obranou Javůrek a v samostatném úniku se nemýlil. Domácí tak po poločase vedli jednoznačně 3:0.

Klíčany se baví fotbalem

Za jasného stavu vyběhly oba celky do druhé půle ve stejných sestavách, v jakých končily půli první. To mimo jiné znamenalo, že se na place už proháněl hostující záložník Hrdý, který ve 32. minutě nahradil T. Šolce. Domácí tým předváděl divákům svou kombinační vytříbenost a 70 přítomných fanoušků muselo být spokojeno. Kdo nebyl spokojen, byli hostující hráči, kteří převážně běhali bez míče a snažili se odrážet útoky svého soupeře. To se jim příliš nepodařilo a výsledkem byly další tři branky v jejich síti po pěkných kombinačních akcích, které byly zakončeny prakticky do prázdné brány. Své druhé branky v zápase zaznamenali Hájek se Šelichou a trefil se také mladý dorostenec Čečetka, který dostal příležitost v závěru zápasu. Domácí tak po hezkém výkonu zaslouženě vysoko vyhráli 6:0.



Ohlasy k zápasu



Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Než jsme se stačili rozkoukat, prohrávali jsme v 18. minutě 3:0, do poločasu ještě domácí trefili 2x tyč, ve druhé půlce jsme se trochu osmělili střelbou z dálky. Jinak po celý zápas měli domácí výraznou převahu a zaslouženě vyhráli takovým rozdílem. Je to tým sestavený z výborných fotbalistů.



Sestavy


TJ Klíčany
T. Jurčík [-] - Z. Malík [-] , M. Krimlák [-] , J. Musil [-] , P. Dvořák [-] (63. P. Holý [-] ) - R. Šelicha [-] , T. Buldra [-] (55. L. Pečeňa [-] ) , A. Marek [-] (69. O. Macek [-] ) , P. Hájek [-] - A. Javůrek [-] (72. M. Čečetka [-] ) , J. Předota [-] -

Dolnobousovský SK
J. Machač [-] - V. Bíšek [-] , P. Kubeček [-] , M. Novák [-] , L. Zahrada [-] - M. Koštíř [-] , T. Šolc [-] (32. J. Hrdý [-] ) , M. Merva [-] (64. P. Havel [-] ) , R. Tomíček [-] , J. Kasal [-] - O. Klíma [-]

ŽK: 48. M. Krimlák , 50. Z. Malík - 40. P. Kubeček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Žaba Jiří - BARTŮŠEK Zdeněk, ŠÍMA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.