1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranáský duel těsně pro Bakov


Branky


0

Velmi důležitý zápas se odehrál v Bakově nad Jizerou, kam přijel poslední Kostelec nad Labem. Hosté na tom byli před zápasem bodově hůře, bodovat se jim ale nepodařilo, a tak zůstávají poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajíček otevírá skóre

Domácí tým šel do zápasu s vědomím, že další remíza z domácího zápasu (které na jaře sbírá jako na běžícím pásu) by již byla v boji o záchranu nedostačujícím bodovým ziskem. Bakovští tak do zápasu vstoupili aktivně a celý první poločas byli lepším celkem. Vytvářeli si také množství šancí, ze kterých je rozhodně možné skórovat, zakončení ale nebylo silnou stránkou. Úvodní branka i přesto padla již ve 12. minutě, kdy odvrácený roh vrátil zpět na zadní tyč Bláha, kde Zajíček přeskočil bránícího hráče a hlavou zakončil přesně k tyči. 1:0. Domácí od té chvíle vyvíjeli evidentní snahu o vstřelení uklidňujího gólu a byli lepším týmem, hostující obrana však všechny šance (někdy i s dávkou štěstí) přežila. Zejména úniky Mlynky, šance Hammera, několik trestných kopů a rychlých protiútoků - to všechno byly akce, které určitě mohly skončit v síti. Jednou Kosteleckým pomohla i tyč branky, do které se postavil zkušený Bárta. Hosté si za celých 45 minut vypracovali jen 2 rohy.  

 



Domácí svůj náskok nedokáží zvýšit

Druhý poločas chtěli domácí co nejdříve rozhodnout a potvrdit solidní výkon z toho prvního. I nadále ovšem pokračovala přehlídka nevyužitých šancí, což bylo pobídkou pro Kostelecké, aby vstali z mrtvých a pokusili se vyrovnat skóre. Od 60. minuty totiž hosté začali opravdu osmělovat a najednou se začalo hrát vyrovnané utkání. Do té doby marný Kostelec dokonce vážně ohrozil branku domácích. Nejprve nebezpečnou hlavičku po rychlém brejku vytáhl pozorný Louda na roh a poté ho před inkasování zachránila branková konstrukce. Domácí si i ve druhé půli vytvářeli množství šancí, ve kterých se objevil alespoň jednou snad každý člen domácího kádru. Gól z toho nebyl, obrana ale tentokrát neinkasovala, a tak mohou domácí slavit zasloužené a velmi důležité vítězství 1:0.



Ohlasy k zápasu


V současné situaci jsme rádi za první jarní tři body, ale je třeba dodat, že soupeř měl odjíždět s jiným výsledkem, než jen s jednogólovou prohrou. Nezbývá než doufat, že výhra ve zbývajících zápasech týmu nabudí a v závěrečných kolech se podaří uhrát potřebný počet bodů pro zachování krajské soutěže i pro příští ročník. I když los není nikterak příznivý, každé utkání začíná za stavu 0:0, stejně tak, jako příští zápas v Ovčárech.




Sestavy


SK Bakov nad Jizerou
T. Louda [-] - J. Resl [-] , J. Kamenický [-] , L. Bláha [-] - O. Zajíček [-] , L. Vávra [-] (63. L. Kendík [-] ) , R. Frélich [-] , M. Brož [-] - L. Hammer [-] (86. T. Vitmajer [-] ) , M. Mlynka [-] (69. P. Špringer [-] ) - K. Pilz [-]

SK Labský Kostelec
P. Bárta [-] - O. Brodňanský [-] , J. Šimek [-] - M. Doubek [-] , M. Priatka [-] , L. Temiak [-] - J. Pajkrt [-] , M. Machka [-] , J. Vejnárek [-] , L. Pazderka [-] , K. Temiak [-]

ŽK: 59. O. Zajíček - 11. M. Priatka , 33. O. Brodňanský .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Holý Milan - ZDENĚK Josef, ZOUFALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.