3:2
(2:2)
10. D. Dvořák (vl.)
31. M. Mlynka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepín vítězí podruhé v řadě


Branky


3. D. Dvořák , 13. M. Matějček , 86. R. Šmíd - 10. D. Dvořák (vl.) , 31. M. Mlynka
0

S nepořízenou odjíždí z Řepína fotbalisté Bakova nad Jizerou, kterým ani dva vstřelené góly na hřišti soupeře nestačily na bodový zisk. V tabulce tak propadli na nelichotivé 12. místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvořák střílí do obou branek

Šmídův krásný rozhodující gól



Ohlasy k zápasu



SK Bakov nad Jizerou
Oficiální vyjádření: Už při příjezdu, kdy bylo auto rozhodčích zamčeno za vrata, jsme pojali podezření. A to, co jsme v Řepíně očekávali, se stalo skutečností. Začalo to nepřímým kopem z hranice vápna v 1. minutě zápasu. Poté nás sudí nepustil za půlku, neuznal nám jasný gól, faul na našeho unikajícího hráče otočil za simulování a vysmíval se hráčům do očí. Za vše hovoří chování hráčů Řepína, kteří se našim omlouvali, že to taky takhle nechtějí. Po utkání pak domácí hráč č. 6 nadával vlastnímu funkcionáři, že ze sebe nebude tímhle způsobem dělat šaška, že ho to nebaví, a že je celému kraji pro smích... Je to hnus a musí se s tím něco dělat!



Sestavy


TJ Řepín
V. Svatoš [-] - L. Novák [-] , R. Šmíd [-] , V. Labuť [-] , L. Kympl [-] , D. Dvořák [-] , M. Matějček [-] , P. Štrombach [-] , M. Štolba [-] , M. Merz [-] (46. M. Labuť [-] ) , M. Slepička [-] (67. M. Goldstein [-] )

SK Bakov nad Jizerou
T. Majzlan [-] - J. Kamenický [-] , J. Resl [-] , L. Bláha [-] - O. Zajíček [-] , L. Vávra [-] (60. L. Kendík [-] ) , R. Frélich [-] (82. T. Vitmajer [-] ) , M. Brož [-] - L. Hammer [-] , P. Vitmajer [-] (48. P. Špringer [-] ) , M. Mlynka [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Stádník Vladimír - SANDEV Patrik, HÁJEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.